Του αξίζει και με το παραπάνω!
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App Fans Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στη Γάνδη στο Ghelamco Arena για τη φάση των 16 του UEFA Europa Conference League 2021-22.
Ο ΠΑΟΚ πήγε λαβωμένος στο Βέλγιο να αντιμετωπίσει μία δυνατή ομάδα. Στην πορεία τα προβλήματα αυξήθηκαν. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αποδείξει όμως πως είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα.
Ο Δικέφαλος έφυγε θριαμβευτής από το Βέλγιο κερδίζοντας την Γάνδη για δεύτερη φορά και πήρε το εισιτήριο για του 8 του UEFA Europa Conference League 2021-22 όπου τον περιμένει η Μαρσέιγ.
Ένα από τα πρόσωπα του αγώνα ήταν αναμφίβολα ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Αρχηγός με όλη την σημασία της λέξης, ο Leader δικαίωσε τον τίτλο κι οδήγησε την ομάδα σε ένα θρίαμβο.
Κόντρα στους νεαρούς της Γάνδης ο Βιεϊρίνια επιστράτευσε την εμπειρία του, έπαιξε μυαλωμένα, κράτησε καλά στα μετόπισθεν ενώ έβγαλε και την ασίστ στον Ντόουγκλας για το 1-2.
Στιγμή του αγώνα ήταν αναμφίβολα η άρνηση του Πορτογάλου να αποχωρήσει από το γήπεδο, παρά το γεγονός ότι αιμορραγούσε στο κεφάλι κι έπρεπε να κάνει ράμματα.
Στην υποψηφιότητα για τον Fans Man of the Match ο αρχηγός συγκέντρωσε το 39,14% των ψήφων του κοινού και πήρε το βραβείο.
Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Τσούμπα Άκπομ. Ο Άγγλος φορ μπορεί να μην βρήκε δίχτυα αλλά ήταν παντού. Έδωσε αμέτρητες μάχες με τα στόπερ της Γάνδης, κράτησε μπάλα κι ήταν κομβικός στο πλάνο του Λουτσέσκου.
Το βάθρο συμπλήρωσε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος πέρα από το όμορφο γκολ που σημείωσε έκανε μία μεστή εμφάνιση, όντας απόλυτα συγκεντρωμένος, με σημαντική παρουσίασε άμυνα κι επίθεση.