ΑρχικήΠοδόσφαιρο«Στροφή» στις νίκες για τον ΠΑΟΚ Β'

«Στροφή» στις νίκες για τον ΠΑΟΚ Β’

Η αναμέτρηση με τα Τρίκαλα

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, θα φιλοξενήσει τα Τρίκαλα σε ένα εξ αναβολής παιχνίδι, σήμερα (17/3, 15:00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 2.

Τα «αετόπουλα» του ΠΑΟΚ Β’, δεν βρίσκονται και στην καλύτερη φάση τους, λόγω της ήττας τους στην Καρδίτσα επί της Αναγέννησης.

Επιθυμεί να γυρίσει στις νίκες του αλλά έχει πολύ σημαντικές απουσίες. Οι παίχτες: Κούτσιας, Κουλιεράκης και Τσαούσης, βρίσκονται στο Βέλγιο για την ευρωπαϊκή ρεβάνς και έτσι δεν είναι στην διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού.

Στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται τα ονόματα του Κουλούρη, Γιαξή και Σμυρλή.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά με ήχο και εικόνα από την πλατφόρμα της ERTsports.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β:

Μπουργάνης, Μάροβιτς, Παναγιώτου, Τάχατος, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Καλουτσικίδης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Ουεντραόγκο, Γιαξής, Τζίμας, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Σπυρίδης, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι, Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
120ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ