Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιαννιτσιώτης στόπερ αναφορικά με το τέρμα που σημείωσε, αλλά και το ομαδικό πνεύμα που επικρατεί στην ομάδα.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Γιάννης Μιχαηλίδης σε συνέντευξή του στην Cosmote TV για τη συνολική προσπάθεια των «ασπρόμαυρων» στη Λαμία, επικροτώντας παράλληλα τον Ραζβάν Λουτσέσκου για το αποτέλεσμα της έντονης χημείας μεταξύ των παικτών στα αποδυτήρια, χαρακτηρίζοντάς τον «ψυχολόγο».
Συγκεκριμένα ανέφερε:
Για το γκολ του: «Έχουμε δουλέψει τις στατικές φάσεις πάρα πολύ στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει και στα παιχνίδια»
Για το αν έκανε συντήρηση δυνάμεων σήμερα η ομάδα: «Έχουμε αρκετά παιχνίδια, όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι και σε καλό επίπεδο, δεν κάναμε συντήρηση δυνάμεων, συνεχίζουμε και η καθημερινή δουλειά φαίνεται στο γήπεδο».
Για το ομαδικό πνεύμα: «Είμαστε πιο δεμένοι από τις προηγούμενες χρονιές, έτσι το βλέπουμε ο καθένας ξεχωριστά στα αποδυτήρια. Ο προπονητής είναι σαν ψυχολόγος στα αποδυτήρια, έχει βάλει το χεράκι του δίνοντας κάτι παραπάνω»