Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova ο παίκτης του Ατρομήτου.
Τον δικό του σχολιασμό παραχώρησε ο Ντόριν Ροτάριου, αναφερόμενος τόσο στις ευκαιρίες που δεν αξιοποιήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στην έντονη κούραση που έβγαλε η ομάδα του Περιστερίου στο δεύτερο μέρος του αγώνα εξαιτίας του δύσκολου προγράμματος των τελευταίων ημερών.
Επιπλέον, τόνισε πως ο Ατρόμητος κατήγαγε την ύψιστη προσπάθεια για τη διεκδίκηση ενός καλού αποτελέσματος, ενώ παράλληλα δηλοποίησε την πληροφορία συνομιλίας μεταξύ αυτού και των συμπατριωτών του, Λουτσέσκου και Μίτριτσα.
Ειδικότερα, όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι:
Το δικό του σχόλιο για τον αγώνα:
«Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και θα ήταν πολύ πιο δίκαιο το 0-1. Αλλά παρόλο αυτά χάσαμε το παιχνίδι, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».
Για το τι αλλάζει στο δεύτερο ημίχρονο:
«Η διαφορά στα δύο ημίχρονα είναι πως ήμασταν πάρα πολύ κουρασμένοι, αφού είχαμε δώσει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πριν τρείς ημέρες. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αν και εμείς δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας παρόλο αυτά ηττηθήκαμε».
Για το Λουτσέσκου και τον Μιτρίτσα:
«Με αυτούς τους δύο συμπατριώτες μου, είχαμε μια μικρή συνομιλία και ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλον καλή επιτυχία».