ΑρχικήΠοδόσφαιρο'Ακπομ : «Το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς!»

‘Ακπομ : «Το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς!»

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της Nova σχετικά με το παιχνίδι του “δικεφάλου” κόντρα στον Ολυμπιακό.


Ντέρμπι που κρίνει πολλά είναι το σημερινό για τον Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος τονίζει την σημαντικότητα της έκβασης του σημερινού αποτελέσματος για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Επιπλέον, αναφέρει την ειδική διαχείριση που απαιτείται σε τέτοιους αγώνες, ενώ παράλληλα του λείπει η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο της Τούμπας.


Αναλυτικά όσα δήλωσε:


Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα ακόμη ντέρμπι, όλοι ξέρουμε πως εξελίσσονται τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, το παίρνουμε και οι δύο ομάδες λίγο πιο προσωπικά την μεταξύ μας κόντρα και ελπίζω να κερδίσουμε».


Για το αν θα είναι ένα καθοριστικό ματς για την κατάκτηση του τίτλου: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, θα είναι καθοριστικό σίγουρα, κρίνει πολλά, είναι οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που παλεύουν για τον τίτλο, θα είναι κρίσιμο».


Για το πως προετοιμάζεται για το ντέρμπι: «Είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι πριν από όλα τα παιχνίδια, απλά τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έχουν μια ειδική διαχείριση και στο μυαλό μας και στην προετοιμασία μας».


Για την απουσία του κόσμου: «Σίγουρα θα μας λείψει ο κόσμος. Θυμάμαι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει εδώ ήταν το 3-1 με τον Ολυμπιακό την χρονιά που πήραμε το νταμπλ, ήταν ένα παιχνίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου».


Για την μέχρι τώρα παρουσία του: «Σίγουρα θέλω κάθε φορά να γίνομαι όλο και καλύτερος, θέλω συνεχώς να πιέζω τον εαυτό μου και να βελτιώνω το παιχνίδι μου»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ