ΑρχικήΠοδόσφαιροΕπίσημο: Παράταση στο «ταβάνι» των 1.000!

Επίσημο: Παράταση στο «ταβάνι» των 1.000!

Παράταση στο πλαφόν του φίλαθλου κόσμου.

Την παράταση όλων των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας έως τις 23 Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει πως παραμένει το… ταβάνι των 1000 ατόμων στα γήπεδα!

Την παράταση των ήδη υφιστάμενων μέτρων κατά μία εβδομάδα έως δηλαδή τις 23 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε επισήμως το Υπουργείο Υγείας, κατόπιν σχετικής εισήγησης της επιστρημονικής επιτροπής. 

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρεται: «Σήμερα, Τετάρτη 12/1, συνεδρίασε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να εξετάσει τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας. Αποφασίστηκε τα μέτρα που ισχύουν, να παραταθούν για μια εβδομάδα».

Θυμίζουμε πως τα μέτρα που ισχύουν έως τις 16 Ιανουαρίου είναι:

  • Τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης θα λειτουργούν έως τις 12 τα μεσάνυχτα χωρίς μουσική, 6 άτομα ανά τραπέζι, όχι όρθιοι και μετρική απόσταση στα τραπεζοκαθίσματα.
  • Η χρήση μάσκας υψηλής προστασίας (FFP2/KN95) ή διπλής στα σούπερ μάρκετ, στα μέσα μαζικής μεταφοράς και όπου υπάρχει συνωστισμός, όπως και από τους εργαζόμενους στην εστίαση, είναι υποχρεωτική.
  • Εφαρμογή τηλεργασίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα έως 50% και κυλιόμενο ωράριο, ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε υπηρεσίας.
  • Επισκεπτήριο μόνο με PCR test 48 ωρών σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και νοσοκομεία, ενώ στα νοσηλευτικά ιδρύματα απαγορεύεται η είσοδος σε ιατρικούς επισκέπτες.
  • Στα γήπεδα η πληρότητα εμβολιασμένων θεατών θα είναι έως το 10% της χωρητικότητας τους, με πλαφόν θεατών τα 1.000 άτομα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ