ΑρχικήΠοδόσφαιροΕπιστροφή στην δράση

Επιστροφή στην δράση

Η τελευταίες «πινελιές» πριν τον Παναιτωλικό

Η ομάδα του ΠΑΟΚ επέστρεψε και πάλι στην δράση μετά το χθεσινό ρεπό (9-1) που τους έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Σήμερα λοιπόν, υπήρχε προγραμματισμένη προπόνηση στις 10:30 στην Νέα Μεσημβρία όπου και ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης (12-1) με τον Παναιτωλικό.

Δυστυχώς οι απουσίες είναι αρκετές καθώς το ποδοσφαιρικό τμήμα δέχθηκε μεγάλο «κύμα» από κρούσματα του ιού. Ο Ραζβάν δεν θα έχει ούτε τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τσούμπα Άκπομ λόγω τις τιμωρίας τους.

Ο Λουτσέσκου έχει βάλει σκοπό να προετοιμάσει την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται, το πρόβλημα όμως είναι η απραξία, ο τελευταίος αγώνας που έπαιξαν ήταν στις 22 Δεκεμβρίου, που η ομάδα επικράτησε 3-1 απέναντι στην ΑΕΛ.

Δεν είναι εύκολο να ξαναβρούν τους ρυθμούς του και τις ισορροπίες τους και ειδικά αν σκεφτούν το απαιτητικό πρόγραμμα που τους περιμένει τον Φεβρουάριο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
121ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ