ΑρχικήΠοδόσφαιροΑΕΚ: Χαρίζει χρήματα ο Κρίστιτσιτς για να μείνει ελεύθερος!

ΑΕΚ: Χαρίζει χρήματα ο Κρίστιτσιτς για να μείνει ελεύθερος!

Όσα αναφέρουν τα Σέρβικα δημοσιεύματα για τις προθέσεις του μέσου.

Διατεθειμένος να χαρίσει χρήματα από το συμβόλαιό του στην ΑΕΚ για να πάρει την ελευθέρας του εμφανίζεται ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, σύμφωνα με τους Σέρβους.

Η υπόθεση του Σέρβου μέσου παραμένει… ορθάνοιχτη για την ΑΕΚ και το μόνο βέβαιο τη δεδομένη στιγμή, φαίνεται πως είναι ότι πολύ δύσκολα θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα, παρότι δεσμεύεται και για τη νέα χρονιά. Ο Κρίστιτσιτς έχει συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά η ομάδα του Βελιγραδίου δεν είναι διατεθειμένη να καταβάλει στην Ένωση τις περίπου 500.000 ευρώ που αξιώνει για να συναινέσει στη μεταγραφή του. 

Σύμφωνα πάντως με νέο σέρβικο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από τη “zurnal.rs”, ο 31χρονος μέσος είναι διατεθειμένος να χαρίσει χρήματα στην ΑΕΚ για να κερδίσει την ελευθερία του. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει: 

«Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά, αλλά ο Κρίστιτσιτς απουσιάζει. Παρότι έχει συμβόλαιο, ο Σέρβος είναι σε συζητήσεις για να μείνει ελεύθερος. Οταν πάρει την ελευθέρας του θα υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα.

Το πρόβλημα είναι πως ο Ερυθρός Αστέρας δεν προτίθεται να πληρώσει για να πάρει τον Κρίστιτσιτς. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ζβέζνταν Τέρζιτς. Όλα θα πρέπει να τελειώσουν με τον οικονομικό διακανονισμό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον παίκτη, με τον Σέρβο να είναι πρόθυμος να χαρίσει κάποια χρήματα στην ΑΕΚ για να μείνει ελεύθερος.

Πιστεύει άλλωστε πως θα λάβει ένα ισχυρότερο συμβόλαιο στην πατρίδα του από τις περίπου 500.000 ευρώ που παίρνει τώρα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ