ΑρχικήΠοδόσφαιροΝα «κλειδώσει» το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Να «κλειδώσει» το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Σήμερα το μεσημέρι (15:00) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Play off σε ένα παιχνίδι με υψηλό κίνητρο και για τις 2 ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ έρχεται aτο σημερινό ντέρμπι με την ψυχολογία στα ύψη, καθώς πέτυχε μέσα σε λίγες μέρες 2 πολύ σημαντικές νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και Άρη. Σήμερα χρειάζεται τη νίκη για να μείνει “ζωντανός” στο κυνήγι της 2ης θέσης, αλλά και να σιγουρέψει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Conference league.

Από την άλλη μεριά, ο Παναθηναϊκό “παίζει τα ρέστα” του σήμερα, καθώς είναι ενδεχομένως η τελευταία του ευκαιρία να διεκδικήσει ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η 4η ΑΕΚ έχει αποκτήσει διαφορά ασφαλείας με 5 βαθμούς από τον 5ο Παναθηναϊκό.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος έχει ίωση, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο πόδι μεσοβδόμαδα. Πάντως, χθες έβγαλε όλη την προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα. Εκτός αγωνιστικής δράσης είναι και ο Άνχελ Κρέσπο, λόγω θλάσης, όπως και ο τιμωρημένος Αμρ Ουάρντα.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό στο paoknews.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ