ΑρχικήΠοδόσφαιρο"Ο ΠΑΟΚ θα επανέλθει γιατί είναι στις τρεις κορυφαίες ομάδες της χώρας"

“Ο ΠΑΟΚ θα επανέλθει γιατί είναι στις τρεις κορυφαίες ομάδες της χώρας”

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε για την πρώην ομάδα του

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γκόρντον Σίλντενφελντ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον “Δικέφαλο” εκφράζοντας την άποψη πως η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν πριν από δυο χρόνια όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 36χρονος Κροάτης:

«Θυμάμαι το γκολ απέναντι στα Γιάννενα που είχε δώσει τον ΠΑΟΚ την συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Ήταν σημαντικό. Δεν έχω και πολλά γκολ στην καριέρα μου, τα θυμάμαι. Ήταν ένα τέρμα, πάντως, πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ και για μένα.

Τους ελληνικούς αγώνες τους έβλεπα όταν ήμουν στην Κύπρο, τώρα απλώς παρακολουθώ τα αποτελέσματα. Έπαιξα στην Κύπρο με τον Κετσπάγια σε τριάδα στην άμυνα. Είναι πιο ασφαλές. Εξαρτάται και από τις αδυναμίες που έχει η ομάδα. Έχει και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μπορεί και να χάσεις αν ξέρει ο αντίπαλος να εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους που αφήνεις.

Είναι δύσκολο να διατηρήσεις την ποιότητα και τον ρυθμό για μεγάλο διάστημα. Αυτό το κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, θέλει καλό σκάουτινγκ και καλή οργάνωση. Ίσως δεν έκανε καλές επιλογές παικτών. Αλλά νομίζω πως ο ΠΑΟΚ θα επανέλθει γιατί είναι μία από τις τρεις κορυφαίες ομάδες της χώρας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ