ΑρχικήΠοδόσφαιροΣκέψεις για Ρέμπε στην διαδοχή Μπόμπιτς

Σκέψεις για Ρέμπε στην διαδοχή Μπόμπιτς

Ο τεχνικός διευθυντής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φρέντι Μπόμπιτς, ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο το καλοκαίρι, μάλιστα έναντι αντιτίμου που φημολογείτα ότι αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ και με πιθανότερο προορισμό τη Χέρτα Βερολίνου. 

Το γερμανικό «Sport 1» έχει ήδη κάποιες προτάσεις, με ανθρώπους που – όπως εκτιμά ο συντάκτης Κρίστοφερ Μίχελ – «τικάρουν» όλα τα κουτάκια προϋποθέσεων έχει ξεχωρίσει μεταξύ άλλων τους Γιόνας Μπολτ (Αμβούργο) Ρούβεν Σρέντερ (πρώην της Μάιντζ) και τον Κρίστοφ Φρόιντ της Σάλτσμπουργκ, πέραν του Αθλητικού Διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα για τον Όλαφ Ρέμπε η ιστοσελίδα αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Ο Όλαφ Ρέμπε εργάστηκε στην Μπουντεσλίγκα από το 2004 ως το 2018. Ο 42χρονος αρχικά ήταν στη Βέρντε Βρέμης, στο πλευρό του Κλάους Άλοφς. Έτσι γνωρίζει την παραδοσιακή δομή ενός συλλόγου. Στη συνέχεια ανέλαβε την Βόλσφμπουργκ, όπου εργάστηκε δύο χρόνια σαν Αθλητικός διευθυντής. Το σύντομο πέρασμα του από την Αγγλία ακολούθησε η μετακόμιση του στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι σε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 (με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο), ωστόσο θεωρείται πως ο Ρέμπε θα θέλει να επιστρέψει στην Γερμανία και πρέπει να έχουν ήδη υπάρξει χαλαρές επαφές του με την Άιντραχτ».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ