ΑρχικήΠοδόσφαιρο"Όποιος δε μπορεί ή δε θέλει, ας φύγει"

“Όποιος δε μπορεί ή δε θέλει, ας φύγει”

Ξεκάθαρα και αυστηρά τοποθετήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ όπου τους μίλησε πριν λίγη ώρα μέσω τηλεδιάσκεψης. Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος δεν “χαϊδεύει” κανέναν τους και όσο αναφορά τον Γκαρσία τόνισε “Στηρίξτε τον Γκαρσία! Όποιος δεν μπορεί ή θέλει, ας φύγει”.

Ο Σαββίδης έθεσε υπεύθυνους τους παίκτες για την εικόνα του Δικεφάλου και μάλιστα τους ανέφερε πως οι στόχοι δεν αλλάζουν και παραμένουν υψηλοί.

Στον ίδιο σοβαρότατο τόνο, συμπλήρωσε πως όποιος δε μπορεί ή δεν θέλει να υποστηρίξει αυτούς τους στόχους έχει την δυνατότητα να ζητήσει την αποδέσμευσή του και αυτή, θα γίνει δεκτή την ίδια μέρα!

Επίσης, εξέφρασε τη στήριξη όλης της “ασπρόμαυρης” οικογένειας, με όλες τις δυνάμεις στον Πάμπλο Γκαρσία, προκειμένου να τον δυναμώσει και να του τονώσει την αυτοπεποίθηση, ενώ συνέχισε ότι θα του δοθεί όσος χρόνος του χρειάζεται, όπως και εφόδια.

Από την μεριά τους οι παίκτες ανέλαβαν την ευθύνη και μάλιστα υποσχέθηκαν στον ισχυρό άντρα πως η δουλειά που γίνεται με τον Ουρουγουανό προπονητή, θα βγει και στο γήπεδο σύντομα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ