ΑρχικήΜπάσκετΟ αρχηγός δηλώνει... παρών!

Ο αρχηγός δηλώνει… παρών!

Ο Κώστας Βασιλειάδης αποτελούσε πάντοτε έναν από τους αθλητές που αγαπούσε τον ΠΑΟΚ και προσπαθούσε να το αποδείξει σε κάθε στιγμή της καριέρας του.

Ακόμη μία πράξη που δείχνει τι νιώθει για την ομάδα του Δικεφάλου που βιώνει τις δυσκολότερες στιγμές στην ιστορία του είναι η ακόλουθη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της FORZA, ο Κώστας Βασιλειάδης συνομίλησε με τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έπειτα από την ήττα κόντρα στο Περιστέρι που “βύθισε” την ομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της “ασπρόμαυρης” διοίκησης.

Ο ίδιος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ισπανική Ομπραντόριο η οποία ζήτησε ένα μικρό ποσό για να παραχωρήσει τον Έλληνα αθλητή.

Όλα αυτά, βέβαια, πριν υπάρξει η διακοπή της Basket League από τον κορωνοϊό που έχει αφήσει… μετέωρο το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Βασιλειάδης είχε τονίσει πως ήθελε να ξαναφορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ λόγω της στεναχώριας που ένιωσε από τα μέλη της διοίκησης, ωστόσο η κατάσταση της αγαπημένης του ομάδας δεν αφήνει περιθώρια για εγωισμούς τάσσοντας εαυτόν ως έναν απλό στρατιώτη για τη σωτηρία του συλλόγου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ