ΑρχικήΠοδόσφαιροΊνγκασον... να η ευκαιρία σου!

Ίνγκασον… να η ευκαιρία σου!

Η μαγνητική του Φερνάντο Βαρέλα έδειξε πως ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και θα λείψει από τους αγωνιστικούς χώρους για 1,5 μήνα -περίπου-, γεγονός που σηματοδοτεί και την ευκαιρία του Ίνγκι Ίνγκασον…

Περίμενε καρτερικά… Είναι μέλος της ομάδας από πέρυσι τον Γενάρη, όταν και αποκτήθηκε από την Ροστόφ έναντι 4 εκ. ευρώ (!), ποσό-ρεκόρ για αμυντικό στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Έχοντας καταγράψει ως τώρα -μόλις- επτά εμφανίσεις με τον Δικέφαλο στο στήθος σε 10 μήνες παρουσίας, ο τραυματισμός του Βαρέλα στον αγώνα κόντρα στον Αστέρα, του… ανοίγει τον δρόμο για την εντεκάδα!

Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, “έγραψε” έξι συμμετοχές: τέσσερα 90λεπτα (3 στο κύπελλο κι ένα στον τελευταίο αγώνα με τον ΠΑΣ για το πρωτάθλημα), ένα παιχνίδι 120 λεπτών στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Πανιώνιο και μια -σημειολογική- συμμετοχή ενός λεπτού στον τελικό με την ΑΕΚ…

Τη φετινή σεζόν, ως τώρα, έχει γράψει 52 λεπτά συμμετοχής, κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα, όταν και αντικατέστησε τον Βαρέλα -και πάλι-.

Τώρα, με την απουσία του Βαρέλα, η πρόκληση της εντεκάδας και της μονιμοποίησης είναι… μπροστά του. Πρόκειται για πολύ ικανό παίκτη -σύμφωνα με όσα έχει δείξει ως τώρα συνολικώς στην καριέρα του-, το ζητούμενο είναι να αρπάξει από τα… μαλλιά την ευκαιρία του. Και να αποκτήσει ο Φερέιρα έναν ευχάριστο “πονοκέφαλο” για το κέντρο της άμυνας, σε ένα μομέντουμ που όλοι έχουν πέσει με τα… μούτρα στην αμυντική συμπεριφορά και απόδοση του ΠΑΟΚ, καλείται να φανεί αντάξιος των -μεγάλων- προσδοκιών!

Τα υπόλοιπα… στο γήπεδο!

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ