ΑρχικήΠοδόσφαιροΠέλκας VS Ουάρντα!

Πέλκας VS Ουάρντα!

Η… ξεχωριστή κόντρα των δύο παικτών.

Σήμερα (27/3) στις 21:00 θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους η Εθνική Ελλάδας με την αντίστοιχη της Αιγύπτου στην Ζυρίχη στο πλαίσιο των φιλικών ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου…

Αυτή η “μάχη” είναι ξεχωριστή για τον ΠΑΟΚ, καθότι στις αποστολές των δύο ομάδων θα βρίσκονται δύο παίκτες του. Ένας νυν και ένας… δανεικός.

Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Πέλκα που θέλει να γράψει ακόμη μίμ συμμετοχή με το εθνόσημο, ενώ στην αντίπαλη πλευρά θα βρίσκεται ο Αμρ Ουάρντα, που αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητο από τον Δικέφαλο.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός αναμένεται, μάλιστα, να ξεκινήσει βασικός στο πλάι του σταρ της ομάδας, Μοχάμεντ Σαλάχ!

Ως εκ τούτου, οι φίλοι  του ΠΑΟΚ περιμένουν με ανυπομονησία να παρακολουθήσουν δύο χαρισματικούς παίκτες που πιθανόν την νέα σεζόν να είναι… και συμπαίκτες!

Ως προς την πιθανή εντεκάδα της Εθνικής Ομάδας, ο Πέλκας λογικά θα μείνει στον πάγκο αλλά θεωρείται βέβαιο πως θα συμμετέχει στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ο Μίκαελ Σκίμπε προσανατολίζεται να παρατάξει τους εξής: Καρνέζης, Μπακάκης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σταφυλίδης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Δώνης και Καρέλης.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 21:00 και είναι τηλεοπτικό από το Epsilon.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ