ΑρχικήΑ.Σ. ΠAOKΒόλεϊΤον διέλυσαν, παραμένοντας στη κορυφή!

Τον διέλυσαν, παραμένοντας στη κορυφή!

Τρομερός ΠΑΟΚ διέλευση τον Άρη στη Πυλαία, κάνοντας πολύ εύκολα το 3-0. Φανταστικό παιχνίδι από τη Στράντζαλη.

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Volley League γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Άρη με 3-0, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Βεργίδου, Μπλάνκο, Πολυνοπούλου, Κάφρεϊ, Στράντζαλη, Κρολ και λίμπερο την Ξανθοπούλου.

Δυναμικά ξεκίνησε στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, έχοντας την Στράντζαλη σε καλή μέρα στους πρώτους πόντους, 9-4. Με σταθερά καλή απόδοση, ο Δικέφαλος συνέχισε να κρατάει το προβάδισμα σε επίπεδα ασφαλείας, 16-10. Με την Βεργίδου να βάζει στο παιχνίδι και τις Κρολ-Μπλάνκο, ο ΠΑΟΚ απέκτησε σαφές προβάδισμα σε κομβικό σημείο, 21-13, κατακτώντας στη συνέχεια το σετ με 25-16. 

Ίδια ήταν η εικόνα του Δικεφάλου και στους πρώτους πόντους του δεύτερου σετ, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο, κάτι το οποίο του έδωσε από νωρίς το προβάδισμα, 9-4. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, καθώς στην περιστροφή στην οποία πήγε η Κρολ στο σερβίς ο ΠΑΟΚ αύξησε ακόμα περισσότερο την διαφορά, 16-9. Σ’ εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν, μειώνοντας στους δύο μετά από σερί 0-5, 16-14, κάτι το οποίο ανάγκασε τον Φενόλιο σε τάιμ-άουτ. Το τάιμ-άουτ λειτούργησε ευεργετικά, με τον Δικέφαλο να κάνει 2-0 σερί, παίρνοντας διαφορά… ασφαλείας, 18-14. Η διαφορά στην τελική ευθεία μειώθηκε, 21-20, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έφερε το σετ στα μέτρα του, και με σερί 3-0 πήρε το πρώτο σετ μπολ, 24-20. Ο Άρης μείωσε σε 24-22, ωστόσο με Κρολ ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 με 25-22. 

Κυρίαρχος και στο τρίτο σετ ήταν ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεκίνησε στο τρίτο σετ με στόχο να τελειώσει το παιχνίδι. Από νωρίς ο Δικέφαλος δημιούργησε υπέρ του προβάδισμα, 8-4, το οποίο συνέχισε να διατηρεί, 12-6. Στον… χορό μπήκε και η Κάφρεϊ, η οποία με τα σερβίς της έβαλε δύσκολα στην υποδοχή του Άρη, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, 16-7. Παίζοντας σε υψηλό επίπεδο, ο ΠΑΟΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Άρη, κερδίζοντας εύκολα με 3-0 σετ. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Μάρκο Φενόλιο, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00, κόντρα στον ΖΑΟΝ, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ