ΑρχικήΑ.Σ. ΠAOKΠόλοΠάει Χανιά με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους «8»

Πάει Χανιά με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους «8»

Για τη νοκ-άουτ φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στα Χανιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου και ώρα 14:00, τον τοπικό ΝΟ. 

Ο Δικέφαλος άνοιξε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο 2023, επικρατώντας για το πρωτάθλημα του Παλαιού Φαλήρου με 12-9, και τώρα στρέφει το… βλέμμα του στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου, εκεί όπου θέλει την πρόκριση στους «8» του θεσμού. 

Απέναντί του, ο ΝΟ Χανίων, ο οποίος πέτυχε μεγάλο «διπλό» στην Γλυφάδα με 10-11, ξεκινώντας το 2023 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στο ΝΟ Χανίων, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πάμε στα Χανιά για ένα μεγάλο αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου, ένα νοκ άουτ παιχνίδι κόντρα στην τοπική ομάδα. Σίγουρα θα είναι μία αρκετά δύσκολη αναμέτρηση, φαντάζομαι πως θα είναι ένα κλειστό ματς και θα είναι παρόμοιο με αυτό του Πρωταθλήματος. Η ομάδα που θα εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω και θα έχει καλύτερα ποσοστά στην επίθεση, θα είναι αυτή που θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες νίκης και πρόκρισης. Πάμε στον αγώνα χωρίς απουσίες με όρεξη, διάθεση και θέλουμε οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη. Εύχομαι και ελπίζω να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση». 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ