ΑρχικήΑ.Σ. ΠAOKΒόλεϊΉττα-σοκ στην Αθήνα

Ήττα-σοκ στην Αθήνα

Για την 11η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου την ΑΕΚ, από την οποία και ηττήθηκε με 3-0. 

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Βεργίδου, Μπλάνκο, Πολυνοπούλου, Κάφρεϊ, Στράντζαλη, Κρολ και λίμπερο την Ξανθοπούλου.

Ισορροπημένη ήταν η αρχή του πρώτου σετ, με τις δύο ομάδες να είναι μαζί στο σκορ, μέχρι και το 7-7. Σ’ εκείνο το σημείο ο Δικέφαλος αντιμετώπισε πρόβλημα στην υποδοχή, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ και πήρε διαφορά, 12-8, αναγκάζοντας τον Μάρκο Φενόλιο σε τάιμ-άουτ. Η εικόνα του σετ δεν άλλαξε, ο Δικέφαλος δεν μπορούσε να βρει λύσεις, με την ΑΕΚ να αυξάνει το προβάδισμα της με συνεχόμενους άσσους, 17-10. Στο προβάδισμα αυτό, οι γηπεδούχες «έχτισαν» την διαφορά τους, φτάνοντας με 25-15 στο 1-0. 

Με την ψυχολογία υπέρ τους από την κατάκτηση του πρώτου σετ, οι γηπεδούχες ήταν εκείνες που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας προβάδισμα έξι πόντων, 12-6. Ο ΠΑΟΚ μείωσε με 0-4 σερί, χάρη στα πιεστικά σερβίς της Στράντζαλη, 12-10, ωστόσο η ΑΕΚ σε κομβικό σημείο πήρε σημαντική διαφορά, 19-11. Ο Δικέφαλος προσπάθησε να μειώσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε, χάνοντας το δεύτερο σετ με 25-16, 2-0. 

Στο τρίτο σετ, ο Μάρκο Φενόλιο προσπάθησε να αλλάξει πράγματα, περνώντας την Λιάγκη και την Κλέπκου στο παρκέ, ωστόσο η ΑΕΚ ήταν εκείνη που είχε το προβάδισμα από την αρχή, 10-6. Ο Δικέφαλος αντέδρασε και έφερε το σετ στα ίσια, 10-10, η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα, 15-11, το οποίο ο ΠΑΟΚ μείωσε και πάλι, 15-13. Οι γηπεδούχες διατηρούσαν το προβάδισμα, έχοντας σε κομβικό σημείο σημαντική διαφορά, 20-16. Η εικόνα του σετ δεν άλλαξε, με τον Δικέφαλο να γνωρίζει την πρώτη ήττα της σεζόν με 3-0. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ