ΑρχικήΠοδόσφαιροΓκαγκάτσης για ΕΕΑ: «Αισχρό και ανέντιμο αυτό που έκαναν»

Γκαγκάτσης για ΕΕΑ: «Αισχρό και ανέντιμο αυτό που έκαναν»

Στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είναι σε εξέλιξη ο Μάκης Γκαγκάτσης τοποθετήθηκε και για την υπόθεση της κλήσης από την ΕΕΑ.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι «Πετύχαμε την αποχή του προέδρου της επιτροπής κύριου Τζουλάκη, που έχει δείξει την εμμονή του και την εμπάθειά του. Για την ουσία αυτή η κλήση βασίζεται σε κάτι που δεν υπάρχει. Δεν ήταν αμετάκλητο το βούλευμα, συνεπώς μπορείτε να καταλάβετε σε ένα Δελτίο Τύπου η ΕΕΑ αναφέρει ότι ο κ. Σαββίδη καλείται να δώσει εξηγήσεις για ένα αμετάκλητο βούλευμα, που δεν είναι».

Σημείωσε πως πρόκειται για ανύπαρκτο θέμα , ενώ σε ότι αφορά τον Νίκο Σαββίδη τόνισε πως δεν ήταν παρών και στις κατηγορίες που υπάρχουν μέσα στο βούλευμα, καταπατώντας κάθε νόμο για τα προσωπικά δεδομένα.

Στη συνέχεια για τη στάση των μελών της επιτροπής προς το πρόσωπο του Τζουλάκη υπογράμμισε ότι «Δεν θέλω να μεμφθώ τα άλλα μέλη της επιτροπής, 1-2 σχολίασαν υπέρ του κ. Τζουλάκη, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ παραπάνω αυτή την στιγμή. Κανείς δεν ξέρει γιατί έχουμε δει στο παρελθόν διάφορες αποφάσεις, βέβαια από άλλα μέλη όχι αυτά που είναι τώρα. Έχουν πάρει αποφάσεις που αργότερα έχουν καταπέσει πανηγυρικά στα αθλητικά δικαστήρια. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα, γιατί βασίζεται σε κάτι που δεν υπάρχει ξαναλέω.»

Κλείνοντας για την ΕΕΑ ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε με νόημα πως πρόκειται για θεσμική εκτροπή ου χείριστου είδους μιας και δεν τήρησε καμία διαδικασία, αφού δεν κάλεσε την ΠΑΕ για συμμόρφωση κάνοντας απευθείας την κλήση, κάτι που αναπτύχθηκε από τη νομική υπηρεσία κατά την ακροαματική διαδικασία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,602ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,618ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
71ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
120ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ