ΑρχικήΠοδόσφαιροSuperLeague: Ανοίγει η «αυλαία» της 13ης αγωνιστικής

SuperLeague: Ανοίγει η «αυλαία» της 13ης αγωνιστικής

Κρίσιμες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για το τρίποντο που θα έχει τεράστια βαθμολογική σημασία. Από την μία μεριά, οι Πειραιώτες θέλουν να πλησιάσουν την «Ένωση» στον έναν βαθμό, ενώ, στην άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να μείνουν στο κυνήγι της πρώτης θέσης και να διατηρήσουν την διαφορά τους από τους «ερυθρόλευκους».

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται στην Λεωφόρο τον Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει τελικά στις 17:15 (Cosmote Sport 3). Οι «πράσινοι» είναι ήδη πρωταθλητές χειμώνα, αλλά θέλουν να κλείσουν το πρώτο κομμάτι της σεζόν με ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα και, παράλληλα, να αυξήσουν ενδεχομένως την διαφορά από τους διώκτες τους, αφού στο πρόγραμμα υπάρχει και το ντέρμπι.

Με φόρα από την «τριάρα» επί του Ιωνικού, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Βόλο (21:30, Novasports Prime) και γνωρίζει ότι με νίκη θα τον περάσει στην βαθμολογία. O Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει ξανά στους Βιεϊρίνια, Κούρτιτς και Κουλιεράκη, ενώ «σίγουροι» για την ενδεκάδα θεωρούνται οι Κοτάρσκι, Ίνγκασον, Σοάρες, Σάστρε, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα.

Τέλος, το πρόγραμμα «ανοίγει» με το ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης (16:00, Novasports Prime), που επίσης έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για τις δύο ομάδες, ενώ, στις 18:00 (Cosmote Sport 2) η Λαμία φιλοξενεί τον Παναιτωλικό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ