ΑρχικήΠοδόσφαιροΣωρεία αντιδράσεων στην επιλογή Βάινμπεργκερ για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!

Σωρεία αντιδράσεων στην επιλογή Βάινμπεργκερ για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός!

Αντιδράσεις στην επιλογή του Γιούλιαν Βάινμπεργκερ στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός – Όλα όσα επισημαίνονται από πλευράς αυστριακών μέσων ενημέρωσης!

Όπως είναι ήδη γνωστό, το μεσημέρι της Παρασκευής (30/09) η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας γνωστοποίησε επί της ουσίας τους άρχοντες των αγώνων της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον 37χρονο αυστριακό, Γιούλιαν Βάινμπεργκερ, να ορίζεται για το μεγάλο ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, ενώ βοηθοί του αναμένεται να είναι οι Αντρέας Χεϊντενρέιχ-Σάρα Τέλεκ και στο VAR να βρίσκονται οι Μάνουελ Σουτενγκρούμπερ με βοηθό τον Θεόφιλο Μωυσιάδη.

Άξιο αναφοράς δε πως ο επικείμενος διαιτητής του μεγάλου ματς πρόκειται να σφυρίξει για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ αξίζει να προσθέσει κανείς πως πρόσφατα διηύθυνε το νικηφόρο αγώνα (2-0) της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στο Κόσοβο, με αυστριακά μέσα ενημέρωσης σε κάθε περίπτωση να αναφέρονται στις αντιδράσεις που προκάλεσε η επιλογή του με ορίζοντα την κυριακάτικη αναμέτρηση!

Αναλυτικότερα σημειώνουν:

«Πριν από λίγες εβδομάδες, ο επικεφαλής των Αυστριακών διαιτητών, ο 67χρονος Ρόμπερτ Σεντλάτσεκ, που προσφάτως δέχθηκε πολλή κριτική, αποφάσισε όπως λέγεται να μη στείλει μία ομάδα διαιτητών στην Ελλάδα για να διαιτητεύσει ένα κορυφαίο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, η δεύτερη προσπάθεια των Ελλήνων, απέδωσε. Την Κυριακή, ο Γιούλιαν Βαϊνμπέργκερ θα διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με τον Παναθηναϊκό Αθηνών. Ο πρώην διαιτητής Φριτζ Στούτσλικ, νυν σύμβουλος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, χαρακτήρισε μια τέτοια αποστολή στο παρελθόν ως «μεγάλη πρόκληση και ευκαιρία» για την ανάπτυξη των διαιτητών, η οποία χάθηκε πριν από μερικές εβδομάδες»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ