ΑρχικήΠοδόσφαιροΟι επιλογές στο κέντρο της άμυνας ενόψει Παναθηναϊκού

Οι επιλογές στο κέντρο της άμυνας ενόψει Παναθηναϊκού

Με την θέση του Ίνγκι Ίνγκασον στο βασικό σχήμα να έχει κλειδώσει, ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να βρει τον παρτενέρ του Ισλανδού για το κέντρο της άμυνας.

Τα νέα για τον τραυματισμό του Κουλιεράκη δεν ήχησαν καλά στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, όπου καλούνται να βρουν ποιος θα συνθέσει το κέντρο της άμυνας μαζί με τον Ίνγκασον, εφόσον δεν είναι έτοιμος ο νεαρός στόπερ. Συγκεριμένα, ο Κουλιεράκης έχει οίδημα στον αριστερό τετρακέφαλο κι έτσι η συμμετοχή του θα κριθεί μια μέρα πριν το ντέρμπι.

Ο Γιάννης Κάργας έχει ήδη αγωνιστεί δύο φορές στο αρχικό σχήμα του Δικεφάλου και συγκεκριμένα στις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Conference League κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας. Ωστόσο, δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες του προπονητή του, με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να παίρνει την ευκαιρία και να γίνεται βασικό γρανάζι της ομάδας στα ματς του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, ο Ιβάν Νέσμπεργκ δεν έχει κάνει ακόμη επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ωστόσο πήρε λεπτά συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στον Πανσερραϊκό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ