ΑρχικήΔιεθνήΛιονέλ Μέσι: Η "El Mundo" αποκάλυψε τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή για την...

Λιονέλ Μέσι: Η “El Mundo” αποκάλυψε τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή για την παραμονή του στην Βαρκελώνη

Ισπανικό δημοσίευμα αποκάλυψε τις απαιτήσεις που είχε ο Λιονέλ Μέσι το 2020 για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, κάτι που τελικά δεν συνέβη με αποτέλεσμα την αποχώρησή του ένα χρόνο μετά.

Συγκεκριμένα, ο Μέσι ζητούσε συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με δυνατότητα μονομερούς επέκτασης από πλευράς του. Αποδεχόταν μείωση 20% του μισθού του για τη σεζόν 2020-21 αλλά ζητούσε να γίνει ανάκτηση των απωλειών, μέσω μίας αύξησης της τάξης του 10% για τη σεζόν 2021-22 και άλλη μία αύξηση κατά 10% τη σεζόν 2022-23, με 3% τόκο ετησίως.

Υπήρχαν όμως και έξτρα απαιτήσεις. Αρχικά ζητούσε ιδιωτικό αεροπλάνο για όλη την οικογένειά του κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, να αναλάβει ο σύλλογος να καλύψει τα έξοδα σε περίπτωση που υπήρχε αύξηση της φορολογίας, να συνεχίσει να πληρώνει η ομάδα τον Πέπε Κόστα ως προσωπικό βοηθό του και να δοθεί μία προμήθεια στον αδερφό του, Ροντρίγκο, εκπρόσωπο του Άνσου Φάτι εκείνη την εποχή.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, οι απαιτήσεις ήταν πολλές και δεν πραγματοποιήθηκαν, με τον Αργεντίνο σούπερ-σταρ να βρίσκει την “Ιθάκη” του στο Παρίσι και συγκεκριμένα στην Παρί Σεν Ζερμέν, στο πλευρό του Εμπαπέ και του Νεϊμάρ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ