ΑρχικήΠοδόσφαιροΛουτσέσκου: Το δίλλημα με Μπράντον- Ολιβέιρα

Λουτσέσκου: Το δίλλημα με Μπράντον- Ολιβέιρα

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα επιλέξει μεταξύ δύο επιθετικών με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Σε ρυθμούς Τούμπας κινείται ο Δικέφαλος καθώς αύριο (12/9) θα αντιμετωπίσει τη Λαμία εντός έδρας για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με στόχο να κατακτήσει το τρίποντο φτάνοντας στους 10 βαθμούς.

Όσον αφορά στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές συγκριτικά με την ενδεκάδα του «Κλ. Βικελίδης, όπου οι «ασπρόμαυροι» έμειναν στο 0-0 κόντρα στον Άρη για την τρίτη αγωνιστική.

Πιο συγκεκριμένα, το δίλλημα του Ράζβαν Λουτσέσκου εντοπίζεται στην κορυφή της επίθεσης εκεί όπου η ομάδα του μετρά 3 τέρματα σε ισάριθμες αναμετρήσεις (1 σε Παναιτωλικό, 2 σε Ατρόμητο) με αποτέλεσμα να αναζητά περισσότερα… γκολ.

Σε επίπεδο προσώπων, ο Ρουμάνος τεχνικός καλείται να επιλέξει μεταξύ των Μπράντον Τόμας και Νέλσον Ολιβέιρα ενώ ο Πορτογάλος φορ αποτελεί το φαβορί για τη αιχμή του «ασπρόμαυρου» δόρατος για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας δεδομένου ότι η διαδικασία επανένταξης του οφείλει να επιταχυνθεί.

Το συγκεκριμένο δίλλημα αναμένεται να συνοδεύσει το φετινό ρόστερ του Δικεφάλου καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς αφού οι δύο ποδοσφαιριστές διαθέτουν τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά, τα οποία προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας εντός του αγωνιστικού χώρου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ