Επεισοδιακή η Ευρωπαϊκή έναρξη… για την περσινή αντίπαλο του ΠΑΟΚ.
Οι οπαδοί της Κοπεγχάγης που ταξίδεψαν στη Βεστφαλία εκτόξευσαν φωτοβολίδες προς τους οπαδούς της Ντόρτμουντ, προκαλώντας επεισόδια περισσότερη από μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
Επεισοδιακά αρχίζει το φετινό Champions League, με την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ κόντρα στην Κοπεγχάγη να στιγματίζεται από ρίψεις φωτοβολίδων στις εξέδρες αρκετή ώρα πριν από την έναρξή της.
Όπως αναφέρουν μαρτυρίες μέσα από το «Signal Iduna Park» στα social media, οι οργανωμένοι των Δανών που ταξίδεψαν για να υποστηρίξουν την ομάδα τους στην επιστροφή της στους ομίλους μετά από έξι χρόνια, εκτόξευσαν απρόκλητα φωτοβολίδες στη νεκρή ζώνη που τους χωρίζει από τους οπαδούς της Μπορούσια.
Στα βίντεο που αναρτήθηκαν στο twitter φαίνεται πως οι ultras της Κοπεγχάγης προκάλεσαν σύρραξη με τις δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες επενέβησαν για αποκλιμακώσουν την ατμόσφαιρα.