ΑρχικήΜπάσκετΠόλι: «Ανυπομονώ να έρθω στον ΠΑΟΚ»

Πόλι: «Ανυπομονώ να έρθω στον ΠΑΟΚ»

Οι πρώτες τοποθετήσεις του Αμερικανού φόργουορντ ως παίκτης των «ασπρόμαυρων»: «Ανυπομονώ να φέρω μία νοοτροπία νικητή στην ομάδα. Αισθάνομαι ευλογημένος και απίστευτα ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία».

Την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ, Τάιλερ Πόλι, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ που υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, με το νεαρό αθλητή να τοποθετείται για πρώτη φορά δημοσίως ως παίκτης του Δικεφάλου, εξεφράζοντας τη μέγιστη ανυπομονησία του για την εν λόγω ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, δηλώνοντας ενθουσιασμένος: «Δεν βλέπω, την ώρα να έρθω στην Ελλάδα και την όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης».

Δύο ομάδες μπάσκετ έχουν στιγματίσει την μέχρι τώρα καριέρα του Tyler Polley. Το Sagemont High School και το φημισμένο πανεπιστήμιο Connecticut, στο πρόγραμμα του οποίου ήταν τα πέντε προηγούμενα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ mateco θα είναι η τρίτη ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο 23χρονος φόργουορντ και η πρώτη του ως επαγγελματίας.

Η συμφωνία ανακοινώθηκε το Σάββατο και ήδη ο 23χρονος Αμερικανός φόργουορντ ετοιμάζεται για την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη και δηλώνει ανυπόμονος… Τα συναισθήματά του είναι ξεκάθαρα και μέσα από το βίντεο με το οποίο στέλνει το μήνυμά του προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και στο οποίο αναφέρει…

«Γεια σας φίλοι του ΠΑΟΚ. Δεν βλέπω, την ώρα να έρθω στην Ελλάδα και την όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης. Έχω ακούσει πολύ όμορφα πράγματα τόσο για την πόλη όσο και για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Υπάρχει πολύ πλούσια ιστορία πίσω από την ομάδα.

Ανυπομονώ να φέρω μία νοοτροπία νικητή στην ομάδα. Αισθάνομαι ευλογημένος και απίστευτα ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία. Δεν έχω λόγια να εκφράσω το πόσο ενθουσιασμένος και χαρούμενος είμαι που θα έρθω στην ομάδα. Και περιμένω με ανυπομονησία να έρθω και να ξεκινήσω να δουλεύω».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ