ΑρχικήΠοδόσφαιρο«Ματιές» στην Πορτογαλία - Οι παίκτες που ξεχώρισαν

«Ματιές» στην Πορτογαλία – Οι παίκτες που ξεχώρισαν

Ο στενός συνεργάτης του Ζοσέ Μπότο στον ΠΑΟΚ, Φερνάντο Μάτος, βρέθηκε χθες στο Ρίο Άβε-Βιζέλα, για την έναρξη του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Ο Μάτος, έχει αναλάβει το project του εντοπισμού ποδοσφαιριστών από τα εξωτερικά πρωταθλήματα, πιάνοντας δουλειά από χθες, δίνοντας το «παρών» στο παιχνίδι της Ρίο Άβε με τη Βιζέλα, που έληξε 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Βέβαια, η δουλειά του Μάτος δεν σταματάει εκεί, σήμερα στο πρόγραμμά του έχει ακόμη έναν αγώνα της πορτογαλικής λίγκας, στην οποία ο ΠΑΟΚ έχει κάνει focus.

Oι παίκτες που ξεχώρισαν

Τόσο η Ρίο Άβε, όσο και η Βιζέλα, έχουν από 2-3 περιπτώσεις παικτών στις οποίες αξίζει κανείς να σταθεί.

Ζοάο Φερέιρα και Κοστίνια, είναι οι δύο δεξιοί μπακ της Ρίο Άβε. Ο πρώτος, διανύει το 21ο έτος της ηλικίας του και φέτος δόθηκε δανεικός από την Μπενφίκα Β’ στην Άβε, όντας διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας.

Ο δεύτερος, ανήκει στον σύλλογο από το 2017, όταν και αποκτήθηκε από τις ακαδημίες της Μπράγκα. Πέρσι, ο 22χρονος Πορτογάλος πραγματοποίησε μια γεμάτη σεζόν με 40 εμφανίσεις, 3 γκολ και 7 ασίστ, ενώ είναι και αυτός διεθνής με τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας.

Από την άλλη μεριά, στη Βιζέλα, υπάρχει ο στόπερ Ιβανίλντο Φερνάντες. Προϊόν των ακαδημιών της Σπόρτινγκ, με πέρασμα από Τράμπζονσπορ, Ρίζεσπορ και Αλμερία, από το 2021 αποτελεί τον βασικό στόπερ της Βιζέλα. Πέρσι είχε 20 συμμετοχές, ενώ ο πλέον 26χρονος στόπερ ήταν βασικό μέλος των μικρών εθνικών της Πορτογαλίας.

Στα 24 του, ο Κόφι Κουάο είναι απ’ τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της Βιζέλα. Ο 24χρονος Ιβοριανός μπακ, διεθνής με την εθνική της χώρας του, πέρσι είχε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Ο διεθνής Αμερικανός μεσοεπιθετικός, Άλεξ Μέντες, από το 2021 αποτελεί μέλος της Βιζέλα, προερχόμενος απ’ τις ακαδημίες του Άγιαξ, στις οποίες είχε μεταπηδήσει απ’ αυτές της ΛΑ Γκάλαξι. Πέρσι είχε 3 γκολ με τη φανέλα της Βιζέλα σε 31 εμφανίσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=dLwGsQiHNQ4

Ο περσινός MVP της Βιζέλα, ακούει στο όνομα Κίκο Μποντόσο. Στα 26 του πλέον, ο Πορτογάλος winger σκόραρε 7 φορές και μοίρασε 6 ασίστ, παίζοντας και αρκετές φορές ως δεκάρι.

https://www.youtube.com/watch?v=H-Zp1w7J6LA

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ