Στα «πράσινα» ο τερματοφύλακας με ελεύθερη μεταγραφή.
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πρώτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν, μιας και απέκτησε τον Γιούρι Λοντίγκιν. Ο Ρώσος τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τα βρήκε σε όλα με το τριφύλλι και αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο, δηλαδή θα είναι κάτοικος… Κορωπίου μέχρι το 2024.
Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αμοιβές του υπολογίζεται να φτάσουν τις 250.000 ευρώ ετησίως περίπου και φυσικά έρχεται για να αποτελέσει το δίδυμο με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι κάτω από τα γκολποστ.
Ο Λοντίγκιν αναμένεται να περάσει ιατρικά, να υπογράψει και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τους πράσινους. Όπως γίνεται σαφές πλέον μένει το εντελώς τυπικό κομμάτι για να ντυθεί στα πράσινα και να αποτελέσει και τυπικά την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.