ΑρχικήΠοδόσφαιροΤσέλσι: Εποχή Τοντ Μπόλι στο Λονδίνο

Τσέλσι: Εποχή Τοντ Μπόλι στο Λονδίνο

Νέος ιδιοκτήτης και επίσημα στους πρώην πρωταθλητές Ευρώπης.

Η Τσέλσι με επίσημη ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την οριστική μεταβίβαση των μετοχών στον Τοντ Μπόλι και αναφέρει μεταξύ άλλων πως υπήρχξαν 250 “κρούσεις”, πάνω από 100 συζητήσεις με ενδιαφερόμενους και υπογράφηκαν 32 ρήτρες εμπιστευτικότητας με υποψήφιους αγοραστές.

Όπως αναμενόταν ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (30/5) και επίσημα η πώληση της Τσέλσι στον Τοντ Μπόλι καθώς ολοκληρώθηκαν όποια διαδικαστικά ζητήματα έπρεπε να λυθούν για να ακολουθήσει και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς των Άγγλων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς “αναγκάστηκε” να πωλήσει την Τσέλσι, λόγω των κυρώσεων που επιβλήθηκαν από το Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Τα χρήματα αυτά θα δοθούν για τη στήριξη της Ουκρανίας, μέσω ενός ιδρύματος που ίδρυσε ο ίδιος.

Αρχικά η Premier League ενέκρινε τη μεταβίβαση των μετοχών στον Μπόλι, όπως γίνεται σε κάθε αλλαγή ιδιοκτήτη των ομάδων του EFL. Ακολούθησε η πορτογαλική κυβέρνηση, μιας και ο Αμπράμοβιτς είναι κάτοχος διαβατηρίου των Ιβήρων, ενώ “πράσινο φως” άναψε και η βρετανική κυβέρνηση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ