ΑρχικήΠοδόσφαιροΈριξε... «βόμβα» ο Σελούκ: «Τζιούμπα για ΠΑΟΚ»

Έριξε… «βόμβα» ο Σελούκ: «Τζιούμπα για ΠΑΟΚ»

Μιλώντας σε ρώσικο ΜΜΕ, ο γνωστός μάνατζερ Σελούκ, έριξε μια μικρή «βόμβα» τονίζοντας πως ο αρχηγός και αρχισκόρερ της Ζενίτ την τελευταία τριετία, Αρτιέμ Τζιούμπα, θα μπορούσε να πάει στον ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο του 33χρονου φορ με την Ζενίτ λήγει και ο παίκτης κοιτάζει τις επιλογές του στο εξωτερικό, με τον Ερυθρό Αστέρα και τη Φενέρμπαχτσέ να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Μάλιστα, ο Ντιμίτρι Σελούκ έβαλε στο «παιχνίδι» και τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως και ο Δικέφαλος θα μπορούσε να είναι ένας πιθανός προορισμός για τον έμπειρο γκολτζή.

Στην αρχή ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα:

«Ξέρω καλά τη σερβική αγορά, δεν πληρώνουν συμβόλαιο πάνω από 500.000 ευρώ ούτε στον Ερυθρό Αστέρα. Μόνο κάποιοι σταρ λαμβάνουν τέτοιο μισθό. Σύμφωνα με διάφορες πηγές ο Τζιούμπα έπαιρνε γύρω στα 3 εκατ. στη Ζενίτ. Είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν θα του δώσει τέτοια χρήματα, αλλά δεν θα πάει λαμβάνοντας το ένα έκτο των χρημάτων που έπαιρνε ως τώρα». Όταν ρωτήθηκε για την Φερεντσβάρος σχολίασε: «Με όλο τον σεβασμό στη Φερεντσβάρος, ξέρω πως ο ιδιοκτήτης της είναι πλούσιος, αλλά στην Ουγγαρία δεν υπάρχει ούτε καν μισθός που να ταιριάζει στον Τζούμπα».

Και τότε, δέχθηκε μια ερώτηση γενικά για τις ομάδες που θα μπορούσαν να καλύπτουν τον Τζούμπα, και είπε: «Στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Γιατί να μην είναι μια επιλογή. Αυτά τα χρήματα μπορεί να τα πληρώσει ΠΑΟΚ. Στην Ελλάδα πληρώνουν 1-1,5 εκατ. και ο Τζούμπα θα είναι σταρ εκεί. Ο Κριχόβιακ πήγε στην ΑΕΚ. Νομίζω ότι η επιλογή με την Ελλάδα είναι η καλύτερη για τον Τζούμπα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ