ΑρχικήΑ.Σ. ΠAOKΓούσιος «Θα τα δώσουμε όλα για τον τελικό και το τρόπαιο»

Γούσιος «Θα τα δώσουμε όλα για τον τελικό και το τρόπαιο»

Ο Παναγιώτης Γούσιος στις δηλώσεις του, στα πλαίσια του F4 Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ ανδρών, υποστηρίξε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Παναγιώτης Γούσιος (προπονητής ΠΑΟΚ):

«Eίναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ και φέτος. Εύχομαι να γίνει μια πολύ καλή διοργάνωση, να είναι πρωταγωνιστές οι αθλητές και να χαρεί τους αγώνες ο φίλαθλος κόσμος. Εμείς ερχόμαστε εδώ μετά από μία δύσκολη διαδρομή με εκτός έδρας προκρίσεις σε Άργος και Έδεσσα. Έχουμε προσαρμόσει το παιχνίδι μας στις απουσίες που έχουμε εξαιτίας των τραυματισμών, δουλέψαμε στην τακτική και στη φυσική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».

Απόστολος Παλάσκας (αθλητής ΠΑΟΚ):

«Ευχαριστούμε τους φορείς γι’ αυτή τη διοργάνωση. Εμείς, ως αθλητές του ΠΑΟΚ, οφείλουμε να διεκδικούμε τα τρόπαια. Αυτό ήρθαμε να κάνουμε, παρά τους τραυματισμούς και τις απουσίες μας. Σίγουρα η ομάδα της Πυλαίας θα έχει δίψα για να κερδίσει, όμως αν εμείς βγάλουμε την ποιότητα και τον χαρακτήρα που έχουμε ως ομάδα πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάμε στον τελικό για να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και να το πάρει ο καλύτερος».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ