ΑρχικήΠοδόσφαιροΑνησυχία για Μιτρίτσα

Ανησυχία για Μιτρίτσα

Έντονη κινητικότητα στο στρατόπεδο των «ασπρόμαυρων» αναφορικά με τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Ρουμάνος εξτρέμ.  

Δεύτερη σημαντική απώλεια για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου στη σημερινή αναμέτρηση (27/04) του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αυτή του Αλεξάντρου Μιτρίτσα, με τον Ρουμάνο μεσοεπιθετικό να αισθάνεται μυϊκές ενοχλήσεις, ζητώντας εναγωνίως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.  

Υπενθυμίζεται ότι ο τεχνικός του Δικεφάλου μέτρησε μία ακόμη απώλεια στην ανάπαυλα, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (δείτε εδώ) να χορηγείτε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας δεχθεί χτύπημα στο δεξί του πόδι, ωστόσο η κατάστασή του δεν επέτρεψε την περαιτέρω συμμετοχή του, αναγκάζοντας το τεχνικό τιμ σε αναγκαστική αλλαγή. 

Το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει τόσο ο ένας ποδοσφαιριστής, όσο κι ο άλλος πρόκειται να διαπιστωθούν στις εξετάσεις που θα υποβληθούν εντός ωρών. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
120ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ