ΑρχικήΑ.Σ. ΠAOKΒόλεϊ: Έρχονται «καραμπόλες» στα λίμπερο του πρωταθλήματος

Βόλεϊ: Έρχονται «καραμπόλες» στα λίμπερο του πρωταθλήματος

Μόνο ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα διατηρήσει το λίμπερο από τις 4 ομάδες που διεκδικούν τη Volley League.

Μπορεί η αγωνιστική χρονιά να μην έχει ολοκληρωθεί καθώς απομένει το φινάλε της Volley League και η διεξαγωγή των ημιτελικών- τελικών του League Cup, ωστόσο, οι 4 «μεγάλοι» του Ελληνικού βόλεϊ έχουν ξεκινήσει ήδη το μεταγραφικό σχεδιασμό του 2022/23.

Μάλιστα, έντονη κινητικότητα παρατηρείται στη θέση του λίμπερο με τον ΠΑΟΚ να φαίνεται πως θα είναι η μοναδική ομάδα που θα διατηρήσει τον ίδιο αθλητή στη θέση καθώς ο Μενέλαος Κοκκινάκης ικανοποίησε τους «ασπρόμαυρους» με τις εμφανίσεις του.

Συνοπτικά, ο Δημήτρης Ζήσης ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό έπειτα από τη διετή παρουσία του στον Ολυμπιακό με τον Ανδρεόπουλο να στοχεύει στον Έλληνα λίμπερο για τη νέα χρονιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να καλύψουν το κενό στην υποδοχή- άμυνα με τον Βασίλη Καρασαββίδη του Φοίνικα Σύρου καθώς η λύση ενός ξένου αθλητή δεν υφίσταται δεδομένων των περιορισμών της Λίγκας.

Ως ντόμινο, λοιπόν, η ομάδα του νησιού βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δημήτρη Γκαρά, ο οποίος πραγματοποίησε αποδοτική σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα με τους «πράσινους», ενώ σημείωσε αρκετές Ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Όπως προαναφέρθηκε ο Δικέφαλος μοιάζει το μοναδικό ρόστερ που θα πορευτεί με το ίδιο λίμπερο, εντούτοις, οι αλλαγές σε άλλες νευραλγικές θέσεις είναι δεδομένη μετά την ολοκλήρωση του League Cup.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
121ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ