ΑρχικήΑ.Σ. ΠAOKΧάντμπολΟι Κυπελλούχες επιστρέφουν

Οι Κυπελλούχες επιστρέφουν

Το Σάββατο θα υποδεχτούν την Βέροια 17

Για την 9η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται το Σάββατο 12 Μαρτίου και ώρα 16:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την Βέροια 17. 

Ο Κυπελλούχος Ελλάδος, ΠΑΟΚ mαteco, επιστρέφει σε αγωνιστική δράση μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, βρισκόμενος στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 

Ο Δικέφαλος μετά τη νίκη του επί του ΟΦΝΙ με 27-21, έχει το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας, κάτι που του δίνει και το πλεονέκτημα της έδρας στους τελικούς, όντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Απέναντι του, η Βέροια 17, μία νεανική ομάδα η οποία διασκεδάζει την συμμετοχή της στα Play-Off της κορυφαίας κατηγορίας, συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια 17, η Βάγια Αμβροσιάδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:


«Το παιχνίδι κόντρα στην Βέροια 17, όπως και το επόμενο κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας, μεσολαβούν πριν τους τελικούς. Η ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για αυτούς τους αγώνες, και τα δύο παιχνίδια που απομένουν είναι μέρος της προετοιμασίας αυτών. Εμείς θα εφαρμόσουμε αυτά που δουλεύουμε καθημερινά για να αποκτήσουμε αγωνιστικό ρυθμό, μετά από ένα διάστημα χωρίς παιχνίδια».

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022
9η αγωνιστική, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
16:00, ΠΑΟΚ mαteco-Βέροια 17

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ