ΑρχικήΔιεθνήΜ. Λουτσέσκου: « Δεν θέλω να πεθάνουν αθώοι άνθρωποι, πολίτες, παιδιά»

Μ. Λουτσέσκου: « Δεν θέλω να πεθάνουν αθώοι άνθρωποι, πολίτες, παιδιά»

Τι δήλωση έκανε ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου

Για την κατάσταση στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας μίλησε ο πατέρας του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος τόνισε πως δεν θα αποχωρήσει από την χώρα.

Ο 74χρονος Ρουμάνος τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου, ανέφερε ότι θα πρέπει να σταματήσει η αστυνομική παρέμβαση και να επιστρέψει ο κόσμος στην κανονικότητα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η δουλειά μου είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχω σκέψεις να εμπλακώ σε πολιτικά γεγονότα. Δεν είμαι πολιτικός. Είμαι προπονητής. Αλλά νομίζω ότι αυτή η επίθεση δεν έχει νόημα. Δεν θέλω να πεθάνουν αθώοι άνθρωποι, πολίτες, παιδιά. Ακούω ότι υπάρχουν θύματα αμάχων. Σταματήστε τις επιθέσεις το συντομότερο δυνατό και κάντε εκεχειρία.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Οι άνθρωποι να επιστρέψουν στη δουλειά και τα παιδιά να πάνε σχολείο. Ελπίζω αυτός ο πόλεμος που ξεκίνησαν οι ηλίθιοι να τελειώσει σύντομα. Οι παίκτες φοβούνται για τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους. Δεν έχουμε πολλούς ξένους αλλά όσοι είναι ζητούν βοήθεια από πρεσβείες για να φύγουν.

Τα πρωταθλήματα στην Ουκρανία έχουν διακοπεί για ένα μήνα. Εγώ όμως είμαι εδώ. Είμαι επικεφαλής της Ντιναμό Κιέβου και δεν θα πάω πουθενά. Δεν είμαι δειλός».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ