ΑρχικήΠοδόσφαιροΗ νέα προσθήκη του ΠΑΟΚ Β'

Η νέα προσθήκη του ΠΑΟΚ Β’

Το νέο «ασπρόμαυρο» πρόσωπο

Ο ΠΑΟΚ Β’, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με κατεύθυνση την Αριδαία, για την εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Αλμωπό.

Μέσα στις επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται ένα νέο πρόσωπο, ο Ιβάν Μάροβιτς, τερματοφύλακας από το Μαυροβούνιο.

Γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 2004, στην Ελλάδα βρίσκεται από τα 13 του χρόνια και εντάχθηκε στην Ακαδημία της Βαλένθια όπου βρίσκεται στην Αθήνα.

Εκεί λοιπόν ήταν που τον είδε και η Ακαδημία του ΠΑΟΚ, έτσι ο νεαρός τερματοφύλακας εντάχθηκε στον «δικέφαλο» και τον ακολούθησε και στις προπονήσεις από το περασμένο καλοκαίρι. Λόγω ηλικίας, ακολούθησαν κάποια διαδικαστικά, δεν μπορούσε να υπογράψει συμβόλαιο καθώς δεν είχε κλείσει τα 18 έτη. Όμως έγινε στις αρχές του νέου έτους.

Δείτε την παρουσίαση του από τον ΠΑΟΚ:

«Προσθήκη στο team των τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ Β, ο «βενιαμίν» Ιβο Μάροβιτς από το Μαυροβούνιο. Από τα 13 του χρόνια στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στην Αθήνα και στην Ακαδημία της Βαλένθια, ο Μάροβιτς βρέθηκε στον ΠΑΟΚ, καθώς προσέλκυσε το ενδιαφέρον των scouters του ΠΑΟΚ Academy σ’ ένα φιλικό της Κ17 με την τότε ομάδα του.

Άρχισε να εκπαιδεύεται στην πατρίδα του σε ηλικία έξι ετών, στην FK Arena, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα να γίνει τερματοφύλακας, όπως άλλωστε κι ο παππούς του Dragan Perovic, παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων από το πέρασμά του στην Παναχαϊκή. Ο Ίβο είναι ήδη διεθνής με την Κ18 του Μαυροβουνίου, ξεχωρίζει για τα σωματομετρικά του χαρακτηριστικά, είναι δυνατός στον αέρα και τολμηρός στον έλεγχο της περιοχής του, ειδικά δεδομένης της ηλικίας του».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ