ΑρχικήΑ.Σ. ΠAOKΠόλο: Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ

Πόλο: Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ

Οι «ασπρόμαυροι» γνώρισαν την ήττα από τον Εθνικό.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο λεκανοπέδιο, όπου αντιμετώπισε στον Πειραία τον Εθνικό, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 9-8, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό με τον Δικέφαλο να βρίσκει δύο γκολ με τον Νίκολα Μιλάρντοβιτς και τον Τζέσε Κούπμαν να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα με το σκορ να είναι 2-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» πήραν κεφάλι στο σκορ με εύστοχο πέναλτι του Γιάννη Κεχαλάρη. Στην συνέχεια, ο ΠΑΟΚ είδε την μπάλα να σταματάει δύο φορές στο δοκάρι, έχασε την συγκέντρωσή του αμυντικά και έμεινε πίσω στο σκορ με 5-3. Ο Κούπμαν μείωσε σε 5-4.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι δυνατές μάχες στο νερό συνεχίστηκαν και ο Δικέφαλος κατάφερε να βρει την ισοφάριση δύο φορές με Κεχαλάρη στο 5-5 και Μιλάρντοβιτς στο 6-6.

Στα πρώτα λεπτά του τέταρτου οκταλέπτου, ο Κούπμαν έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ με ένα εξαιρετικό σουτ από την περιφέρεια, για να έρθει μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων ο ασταμάτητος Κεχαλαρής να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στον Δικέφαλο. Ένα νεκρό διάστημα των «ασπρόμαυρων» τους έκανε να μείνουν πίσω με 9-8 και παρά τις προσπάθειες των παικτών του ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να επιστρέψει.

Στο δια ταύτα, ο ΠΑΟΚ έδωσε δυνατές μάχες στο νερό και στις λεπτομέρειες δεν μπόρεσε να φύγει με την νίκη από το Παπαστράτειο Κολυμβητήριο.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου με τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, εντός έδρας στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στις 6 Νοεμβρίου 2021.

Εθνικός Πειραιώς – ΠΑΟΚ: 9-8

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 1-2, 3-2

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αλειφτήρας, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς 2, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π., Κούπμαν 3, Κουγιούνης, Πάτσικας, Ιωσήφ, Τόττης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ