ΑρχικήΠοδόσφαιροΖίβκοβιτς: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι»

Ζίβκοβιτς: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι»

Στην κάμερα του PAOKTV μίλησε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ο οποίος αναφέρθηκε στην χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

«Ναι, δώσαμε απαντήσεις. Γνωρίζαμε πως πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Δείξαμε πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου:

Για την άποψη του σχετικά με το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα εκτός έδρας: «Δεν ξέρω. Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Ξέραμε πως θα είχαμε απέναντι μας έναν δύσκολο αντίπαλο και έπρεπε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο έτσι σε κάθε παιχνίδι. Ξέραμε πως ο αντίπαλος είναι πολύ καλός και έπρεπε να προσέξουμε περισσότερο από ποτέ. Αποδείξαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε και να δημιουργήσουμε καλές προοπτικές και για το επόμενο παιχνίδι. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τις σκέψεις του για το παιχνίδι αυτό: «Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Ξέρουμε ότι είναι ένα ντέρμπι. Πρέπει να μπούμε δυνατά, να είμαστε ήρεμοι και πιστεύω πως θα πάρουμε την νίκη».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ