ΑρχικήΠοδόσφαιροΤασιόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ έχει την σφραγίδα του Λουτσέσκου»

Τασιόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ έχει την σφραγίδα του Λουτσέσκου»

Ο παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου μίλησε για τον τρόπο που ο Ραζβάν Λουτσέσκου διαχειρίζεται παίκτες και καταστάσεις

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (Metropolis 95.5) φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Τάσος Τασιόπουλος, όπου μίλησε για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν μαγική εικόνα, δεν την άξιζε ο ΠΑΟΚ. Φαίνεται ότι ο προπονητής έχει την ικανότητα να παίρνει τα παιχνίδια στο γκολ. Έτσι, έχει ηρεμία και μπορεί να οργανώσει την επόμενη μέρα. Ο ΠΑΟΚ έχει την ταυτότητα του προπονητή. Αυτό που κουβαλάς μαζί σου στην αρχή είναι πολύ σημαντικό, ο σεβασμός υπάρχει ήδη για τον Λουτσέσκου γιατί είναι πολύ πετυχημένος. Έχει δώσει την αίσθηση στους παίκτες ότι έχω κάνει πρωταθλητισμό και ξέρω πως θα το κάνουμε. Έχει την δυνατότητα να κερδίζει τα ματς».

Για την ηλικία των ποδοσφαιριστών υπογράμμισε: «Η ηλικία των παικτών είναι πάντα ένα θέμα. Ο προπονητής ξέρει πως να το διαχειριστεί, αλλά στο βάθος ίσως να έχουμε κάτι», ενώ για την αγωνιστική αδυναμία του ΠΑΟΚ σημείωσε: 

«Σίγουρα χρειάζεται στο κέντρο της άμυνας ο έμπειρος παίκτης. Φάνηκε στο παιχνίδι με τους Σλοβάκους. Στα άκρα θα δούμε και στους σέντερ φορ προσφέρει, πλέον, και ο Άκπομ. Η ομάδα είναι γεμάτη. Τώρα έχει τραυματίες και θα δούμε στην πορεία. Ο παράγοντας κορωνοϊός θα είναι φέτος σημαντικός στο πρωτάθλημα γιατί απορρυθμίστηκαν τα σώματα των αθλητών».

Κατέληξε λέγοντας: «Σε όλες τις μεγάλες ομάδες πρώτο πρόσωπο είναι ο προπονητής. Όλες στο παρελθόν είχαν τεχνικό με προσωπικότητα. Σε μία τέτοια περίπτωση είναι πάνω απ’ όλα το σύνολο και δεν περιμένει από τις ικανότητες κάποιων παικτών».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ