ΑρχικήΠοδόσφαιροΣυμβουλεύει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Σιμόπουλος

Συμβουλεύει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Σιμόπουλος

Νέα ανακοίνωση από τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για τη Νέα Τούμπα

Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος, απασχολεί για μία ακόμη φορά την επικαιρότητα, καθώς τοποθετήθηκε για τα τεκταινόμενα της υπόθεσης Καυτανζόγλειο.

Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός έχει υπονοήσει δημοσίως πριν από λίγο καιρό πως η υπόθεση της Νέας Τούμπας δεν προχωράει, αμφισβητώντας τις ενέργειες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Ο κ. Σαββίδης αναβάλλει τις επενδύσεις του. Για τον ΟΛΘ είναι γνωστό. Το έργο της προβλήτας προχωράει; Με το Μακεδονία Παλλάς τι γίνεται; Για τον ΠΑΟΚ θέλω να το δω. Μόλις υπογραφεί το Προεδρικό Διάταγμα να δω ότι μπαίνουν λεφτά για την κατασκευή της Νέας Τούμπας», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, έχει κάνει δηλώσεις στην προσωπική του ιστοσελίδα (δείτε εδώ), με τίτλο «ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ» ΤΟΥ ΠΑΟΚ», θέτοντας ρητορικές ερωτήσεις και υπονοώντας, ταυτόχρονα, ότι η υπόθεση κωλυσιεργεί από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, «πως απαντά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε διάφορα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Ιβάν Σαββίδη για λόγους που έχουν να κάνουν με τη διεθνή οικονομική συγκυρία να αναβάλει όλες τις επενδύσεις του για ένα διάστημα;».

Επιπροσθέτως, «Η μπάλα είναι στο γήπεδο της ΠΑΕ όσον αφορά το Καυτανζόγλειο. Η κυβέρνηση περιμένει μια οικονομοτεχνική μελέτη από τον ΠΑΟΚ. Ρωτάω, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκίνησε την διαδικασία να ετοιμάζεται ώστε να βγουν οι άδειες; Το έκανε ή όχι; Γιατί δεν μας λέει;», αναφέρει σε άλλη δήλωσή του αναφορικά με το γήπεδο της Νέας Τούμπας.

«Εγώ φοβάμαι μέσα από την διαρροή αυτή ότι μπορεί να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Ας βγει ο ΠΑΟΚ να πει ότι μόλις θα είναι έτοιμο το Προεδρικό Διάταγμα, ο σχεδιασμός δεν αλλάζει», ήταν, επίσης, μία από τις δηλώσεις του.

Φυσικά, δεν επιρρίπτει άμεσα και ξεκάθαρα την ευθύνη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά μιλάει με υπονοούμενα, τα οποία έχει αφήσει να εννοηθούν έμμεσα μέσω των προσωπικών του δηλώσεων στην ιστοσελίδα του και σε άλλα δημοσιογραφικά μέσα.

Παρόλα αυτά, όταν ένας πολιτικός «παίζει με τις λέξεις», στο τέλος χάνει και το νόημα, κυρίως όταν ο διακαής του πόθος είναι να επανεκλεγεί στην περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης. Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια προσπάθεια…κάλυψης του εαυτού του απ’ τη μια μέρα στην άλλη με επεξηγήσεις (διαφοροποιήσεις) στις δηλώσεις του για τον Ιβάν Σαββίδη και την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Η χθεσινή ανάρτηση του Σιμόπουλου στην προσωπική του ιστοσελίδα:

Μετά την συνάντηση εκπροσώπων της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης γίνεται φανερό ότι τελικά και οι δικές μου παρεμβάσεις είχαν ως αποτέλεσμα η κυβέρνηση να δεσμευτεί χρονικά

για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος, ο Ιβάν Σαββίδης να διατρανώσει-επιβεβαιώσει τη θέληση του να προχωρήσει τη Νέα ΤΟΥΜΠΑ και η διοίκηση της ΠΑΕ να ξεκινήσει την προετοιμασία για δημιουργία του φακέλου της οικοδομικής αδείας.

Το θέμα του Καυταντζογλείου πρέπει να λυθεί άμεσα. Για τη Β’ ομάδα, αν συνεχίζεται το ενδιαφέρον, η ΠΑΕ πρέπει να στείλει στη διοίκηση του γηπέδου τις προτάσεις της.

Το σχέδιο σύμβασης που της εστάλη δεν είναι ευαγγέλιο. Για την Α’ ομάδα η ΠΑΕ πρέπει να στείλει γρήγορα την οικονομοτεχνική μελέτη της ανακαίνισης στην τεχνική υπηρεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού, το οποίο με τη σειρά του οφείλει να προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες.

Θα συνεχίσω να μην κρύβομαι, ανεξάρτητα από το προσωπικό πολιτικό κόστος, για τα θέματα που αφορούν την πόλη μου ακόμη και όταν «καίνε».

Όλοι όσοι έχουμε θεσμικό ρόλο οφείλουμε να συμβάλλουμε, ώστε μέσα σε ένα κλίμα ηρεμίας, να προχωρούν τα σημαντικά, για τη πόλη, θέματα υποδομών ανεξάρτητα από οπαδικές ή κομματικές προτιμήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

17,723ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,118ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
67ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
93ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ