ΑρχικήΠοδόσφαιροΣυνάντηση ΠΑΟΚ - Ζέρβα με φόντο τη Νέα Τούμπα!

Συνάντηση ΠΑΟΚ – Ζέρβα με φόντο τη Νέα Τούμπα!

Δείτε τι ειπώθηκε στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Ταχύτατες είναι οι κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τις διεργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας, μετά από τις εντολές του Ιβάν Σαββίδη.

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, κ.κ. Γκαγκάτσης, Μουτσάκης και Δημογιάννης, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον ειδικό του σύμβουλο Δημήτρη Μήτρου, με αντικείμενο συζήτησης τις διεργασίες που απαιτούνται για την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συμφωνήθηκε η επίσπευση των διοικητικών διαδικασιών που θα ακολουθήσουν την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος και αφορούν τις ρυμοτομικές μεταβολές και τη διαχείριση της έκδοσης της οικοδομικής άδειας.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε να διερευνηθούν όλες οι δυνατότητες αξιοποίησης, εκσυγχρονισμού και λειτουργίας των δημοτικών εγκαταστάσεων σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, ώστε να ολοκληρωθεί συνολικά η αστική ανάπλαση με επίκεντρο το νέο γήπεδο.

Τέλος, οι επιτελείς της ομάδας ενημέρωσαν για την κατάσταση και τις εκκρεμότητες που οδήγησαν σε αδιέξοδο τη χρήση του Καυτανζογλείου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ