ΑρχικήΔιάφοραΤα τελευταία λόγια του Τσουμάνη

Τα τελευταία λόγια του Τσουμάνη

O φίλος και εργοδότης της συντρόφου του, Σταύρος Ραλλάκης μιλάει για τον άτυχο παίκτη περιγράφοντας τις τελευταίες ώρες του.

«Είπε στην κοπέλα του ότι θα βγει μια βόλτα και τελικά τον βρήκαν νεκρό». Με αυτά τα λόγια περιγράφει τις τελευταίες ώρες του Νίκου Τσουμάνη, ο φίλος του και εργοδότης της συντρόφου του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Ραλλάκης.

Η μαρτυρία του Σταύρου Ραλλάκη για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, με καταγωγή από την Ηγουμενίτσα, συγκλονίζει. Όπως εξηγεί, το τελευταίο διάστημα είχε μια αποχή από το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμών, «τον είχε πάρει πολύ από κάτω». Σύμφωνα με τον ίδιο, «ακούω διάφορα για τον θάνατό του, ούτε καν ξέραμε εμείς, ότι μπορεί να χρωστάει χρήματα. Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης, ήταν πολύ στεναχωρημένος και είχε απλανές βλέμμα. Ήταν ένα ωραίο παλικάρι που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος».

Ο Σταύρος Ραλλάκης περιγράφει τις τελευταίες ώρες του ποδοσφαιριστή, αναφέροντας πως η σύντροφός του τον έψαχνε από την Δευτέρα, αφού ανησύχησε όταν η ώρα κυλούσε αλλά εκείνος δεν γυρνούσε. «Η κοπέλα του τον αναζητούσε από χθες, 8 το απόγευμα έφυγε από το σπίτι, είπε ότι θα πάει μια βόλτα και ότι θα γυρίσει. Επειδή υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας, η κοπέλα του τον έπαιρνε τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να απαντήσει, οπότε ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του στην Ελληνική Αστυνομία. Τελικά τον βρήκαν 8 το πρωί νεκρό μέσα στο όχημά του».

Από την πλευρά του, συγκλονισμένος δηλώνει με τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού ποδοσφαιριστή, ο Γενικός Διευθυντής του Μακεδονικού, Γιώργος Παυλάκος.

Ο κ. Παυλάκος αναφέρει πως ήταν συμπαίκτες το 2008 στον Μακεδονικό, και είχε περίπου ένα μήνα που γύρισε ξανά στην ομάδα. «Πριν από ένα μήνα τον πήρα τηλέφωνο και ξεκινήσαμε πάλι τη συνεργασία. Δεν είχε δείξει κάτι με τη συμπεριφορά του. Μέχρι να ενσωματωθεί στην ομάδα, έκανε ατομική προπόνηση αλλά δεν μας είχε δείξει ή αναφέρει κάτι. Σήμερα μάθαμε τα κακά μαντάτα».

Πηγή: Thesstoday.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ