ΑρχικήΠοδόσφαιροΤελευταίο σπριντ πριν τη διακοπή

Τελευταίο σπριντ πριν τη διακοπή

Όλα όσα έγιναν στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ υπό το βλέμμα στον ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ δεν προλαβαίνει να σκεφτεί τη χθεσινή (30/9) ισοπαλία, που τον έριξε στη 2η θέση του ομίλου του Conference League.

Ξεκίνησε ήδη η αποφόρτιση και η προετοιμασία για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Η διακοπή μετά το ματς της Κρήτης είναι ζωτικής σημασίας, καθώς θα δώσει ανάσες στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που παίζουν non stop, αλλά θα υπάρξουν και επιστροφές από τραυματισμούς.

Όλα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση:

«Η προετοιμασία για την επικείμενη αναμέτρηση στο Ηράκλειο ξεκίνησε λίγες ώρες μετά το παιχνίδι κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το τρίποντο, που τόσο ήθελε, αλλά διατήρησε τη διαφορά του από τη Σλόβαν και πλέον θα παίξει δύο σερί παιχνίδια με την Κοπεγχάγη που θα κρίνουν πολλά για την πρόκριση.

Όλα αυτά όμως σε δεύτερο χρόνο, γιατί προς το παρόν ο Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής (03.10). Η προπόνηση της Παρασκευής (01.10) διεξήχθη σε δύο γκρουπ.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στη Σλόβαν έκαναν ειδικό πρόγραμμα στο γήπεδο κι αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι έκαναν προπόνηση υψηλής έντασης, που αφορούσε κυρίως το τακτικό κομμάτι, με έμφαση στο build up και τις μεταβάσεις.

Οι Βαρέλα και Μουργκ έκαναν θεραπεία, ενώ οι ΊνγκασονΚρέσποΕλ Καντουρί κι ο Ολιβέιρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Το Σάββατο (02.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30  στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Κρήτη».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ