ΑρχικήΑ.Σ. ΠAOKΣεβδίλη: «Χαρούμενη για το βραβείο, αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς!»

Σεβδίλη: «Χαρούμενη για το βραβείο, αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς!»

Στις συμπαίκτριες και το τεχνικό επιτελείο αφιέρωσε το βραβείο η αθλήτρια του Δικεφάλου.

Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος χάντμπολ γυναικών, Αβραμίνα Σεβδίλη, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η Ελληνίδα ταλαντούχα περιφερειακός, με έξι τέρματα και καλή δημιουργία στην επίθεση, συνέβαλλε τα μέγιστα στην επικράτηση του ΠΑΟΚ Mateco επί του HONDA Πανοράματος με 18-29, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ Γυναικών.

Η Αβραμίνα Σεβδίλη τερμάτισε πρώτη με 50%, δεύτερη ήταν η Μπάρμπαρα Μπροκάρντο με 34%, ενώ στην τρίτη θέση ήταν η Μαρία Χατζηπαρασίδου με 16%.

Για τη διάκριση της ως Winmasters MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Αβραμίνα Σεβδίλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που αναδείχθηκα Winmasters MVP της αγωνιστικής εβδομάδας. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε μέσα από την ομαδική δουλεία που υπήρξε, όχι μόνο στο παιχνίδι, αλλά γενικότερα και μέσα από τις προπονήσεις όλο αυτόν τον καιρό. Μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των εθνικών υποχρεώσεων, θα επανέλθουμε δυναμικά πάλι στις προπονήσεις για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στο EHF European Women’s Cup».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ