ΑρχικήΠοδόσφαιροΓια το νικηφόρο σερί στο Αγρίνιο

Για το νικηφόρο σερί στο Αγρίνιο

Αποκλειστικός στόχος η νίκη για τον ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στο Αγρίνιο ταξίδεψε ο Δικέφαλος ώστε να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό (18:15- Cosmote Sports 2) στο πλαίσιο της τρίτης -και εμβόλιμης- αγωνιστική της Super League με στόχο το ζευγάρωμα των επικρατήσεων έπειτα από το νικηφόρο αποτέλεσμα στην Τρίπολη.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς πριν λίγες ημέρες (19.9) και επιθυμεί να παραμείνει στους ίδιους ρυθμούς συναντώντας έναν αντίπαλο που προέρχεται από μία μεγάλη νίκη- ανατροπή στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Παράλληλα, σημαντικές ήταν απώλειες για τους «ασπρόμαυρους» αφού από την αποστολή έλειπαν ονόματα που ανήκουν στα βασικά πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού όπως οι Ίνγκασον, Ροντρίγκο, Καντουρί, Βιεϊρίνια, Κρέσπο και Κωνσταντέλιας.

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να διαχειριστούν και την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη ώστε να υποδεχθούν την ΑΕΚ στην Τούμπα (26.9) χωρίς νέα βαθμολογική απώλεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Στέφανος Κουμπαράκης ενώ βοηθοί θα είναι οι Μωϋσιάδης Βασίλης (Γρεβενών), Μωϋσιάδης Θεόφιλος (Ηπείρου) και τέταρτος ο Γρατσάνης. Στο Var θα βρεθεί ο Φωτιάς (Πέλλα) ενώ βοηθός Var ο Μιχάλης Παπαδάκης (Ηράκλειο).

Αναλυτικότερα η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Τέιλορ , Λύρατζης , Βαρέλα , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας , Εσίτι , Ντόουγκλας , Κούρτιτς , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Μιτρίτσα , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Κούτσιας .

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ