ΑρχικήΜπάσκετΜπάσκετ: Τελεσίγραφο FIBA στον Άρη

Μπάσκετ: Τελεσίγραφο FIBA στον Άρη

Σε δυσμενή θέση οι «κιτρινόμαυροι» λόγω των οικονομικών προβλημάτων.

Η FIBA με έγγραφό της προειδοποιεί τον Άρη πως αν δεν τηρήσει τους συμφωνηθέντες διακανονισμούς με τους παίκτες θα προχωρήσει άμεσα σε άρση των letters of clearance, όπως αποκαλύπτει η «Livesport».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Θεσσαλονικείς είναι σε δυσμενή θέση, αφού αν δεν προχωρήσουν στις πληρωμές προς τους αθλητές στους οποίους οφείλουν χρήματα μέχρι τέλους, τότε θα κινδυνέψουν να χάσουν άμεσα την χρονιά.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του παιχνιδιού κόντρα στη Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδας να διευθετήσουν τις περιπτώσεις των δύο ban που είχαν δεχτεί λόγω χρεών προς τους παίκτες, όμως η οικονομική κατάσταση της ομάδας την τελευταία τριετία θέτει σε άμεσο κίνδυνο τον Άρη.

Η FIBA ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ, κι εκείνος με τη σειρά του τη διοίκηση των Θεσσαλονικειών, πως αν η ομάδα δεν τηρήσει τα συμφωνημένα αναφορικά με τις οφειλές της, τότε δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τους ξένους αθλητές, ενώ δεν θα έχει τη δυνατότητα να προβεί σε μεταγραφές.

Αιτία η ανάλογη κατάσταση που υπάρχει στον Άρη τα 2 προηγούμενα έτη, με τους «κιτρινόμαυρους» να ακολουθούν την ίδια τακτική, προχωρώντας σε διακανονισμούς για την άρση των ban, πληρώνοντας όμως μόνο τις 2-3 πρώτες δόσεις και αθετώντας στη συνέχεια τις συμφωνίες με τους παίκτες.

Η FIBA ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να επιτρέψει να συμβεί κάτι παρόμοιο και φέτος, βάζοντας στον τοίχο τον Άρη, που καλείται να φανεί συνεπής στα συμφωνηθέντα, αν δεν θέλει να βρεθεί στο χείλος του γκρεμού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ