Μπατζαρακούδη: ”Είμαι χαρούμενη που για άλλη μία χρονιά θα είμαι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ”

Θα υπερασπίζεται την ασπρόμαυρη φανέλα η αθλήτρια

Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει να ναι η Δήμτρα Μπατζαρακούδη, καθώς ανανέωσε την συνεργασία της με την γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, γνωστοποίησε το ευτυχές γεγονός, φανερώνοντας έναν δυνατό δεσμό ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει:

”Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Δήμητρα Μπατζαρακούδη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στα Γιαννιτσά το 1994, η Δήμητρα Μπατζαρακούδη αγωνίζεται ως εξτρέμ, και θα συνεχίσει στα «ασπρόμαυρα» για δεύτερη συνεχή χρονιά και πέμπτη συνολικά.

Πρόσφατα, η Δήμητρα Μπατζαρακούδη πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, με την εγχείρηση να αναλαμβάνει ο γιατρός, Γιάννης Τερζίδης, στο Ιδιωτικό Πολυιατρείο Ορθοπαιδικής Χειρουργικής, The Mis.

Ο ΠΑΟΚ στηρίζοντας έμπρακτα την αθλήτρια, αναλαμβάνοντας τα έξοδα της εγχείρησης, ανανέωσε την συνεργασία του με την αθλήτρια για ακόμα μία χρονιά.

Οι δηλώσεις της Ελληνίδας στο acpaok.gr:

”Είμαι χαρούμενη που για άλλη μία χρονιά θα είμαι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Η φετινή χρονιά είναι πολύ απαιτητική και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας, έχοντας ευτυχώς τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο πλευρό μας. Εύχομαι υγεία σε όλους. Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή και διψασμένη για τίτλους.”

Δείτε παράλληλα: «Μέσα» ο Ριέρα ενόψει ΠΑΟΚ