ΑρχικήΠοδόσφαιροΛουτσέσκου: «Είμαι υπεύθυνος για την ήττα - Χάσαμε από μια ηλίθια κατάσταση»

Λουτσέσκου: «Είμαι υπεύθυνος για την ήττα – Χάσαμε από μια ηλίθια κατάσταση»

Πήρε την ευθύνη για την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ ήταν θλιβερός στην πρεμιέρα της Super League 1, καθώς δεν κατάφερε να σκοράρει και να τελειώσει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η επιλογή του Ζιβκο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ δεν ήταν η ιδανική, διότι ο Σέρβος ήταν ο μοιραίος της αναμέτρησης, διότι φέρει ευθύνη στο γκολ, που δέχτηκε η ομάδα από τον Κόντε.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, παίρνοντας την ευθύνη για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στο σημερινό αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και το τι δεν πήγε καλά: 

«Δεν παίξαμε γρήγορα, δεν παίξαμε με τον τρόπο που θέλουμε να κινούμε την μπάλα, δεν είχαμε υπομονή. Όταν αντιμετωπίζεις ομάδες που παίζουν κλειστά και έχουν αμυντική συνοχή χρειάζεσαι το γρήγορο γκολ για να ανοίξεις το παιχνίδι, αλλιώς κινδυνεύεις να έχεις ένα άσχημο αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση δεν αξίζαμε να χάσουμε με τον τρόπο που εξελίχθηκε δεν αξίζαμε και να κερδίσουμε. το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο τα Γιάννινα απλώς περίμεναν την εξέλιξη του αγώνα. Χάσαμε το παιχνίδι από μία ηλίθια κατάσταση».

Αν τον προβληματίζει η επιθετική δυστοκία ή τα αμυντικά λάθη: 

«Είμαι απογοητευμένος γιατί χάσαμε το παιχνίδι. Το ότι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε προκύπτει από το γεγονός πως τα Γιάννινα αμύνθηκαν καλά. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας συγνώμη που θα το πω αλλά έμοιαζε με τρίτης Εθνικής κατηγορίας δεν μας έδωσε πλεονέκτημα να παίξουμε την μπάλα όπως θα θέλαμε. Δεν είχαμε την υπομονή να κρατήσουμε την μπάλα τη στιγμή που ο αντίπαλος έμενε πίσω. Παίξαμε με μεγάλες μπαλιές που δεν μας έδιναν πλεονέκτημα. Ένα δύσκολο αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε. Μένει να ανασυνταχθούμε, να δουλέψουμε για να έχουμε το καλύτερο στο επόμενο παιχνίδι. Το σημερινό αποτέλεσμα ήρθε από τον ουρανό. Ξαναλέω δεν λέω πως αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν βρήκαμε την στιγμή μας στο παιχνίδι για να ανοίξουμε το σκορ».

Για το τον βοήθησε να καταλάβει καλύτερα αυτό το παιχνίδι: 

«Δεν θεωρώ πως είναι παιχνίδι που αλλάζει την εικόνα μας. Θα μπούμε σε μια δύσκολη περίοδο. Ξέρουμε πως πρέπει να αντιδράσουμε. Είμαστε στην αρχή, πρέπει να βρούμε τη λύση να αντιδράσουμε. Θα έχουμε δύσκολη περίοδο, αλλά θα την βρούμε. Βλέποντας την άλλη μεριά του νομίσματος αν σκοράραμε στην ευκαιρία που είχαμε θα βλέπαμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ. Να ξυπνήσουμε, να αφυπνιστούμε και να δουλέψουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ