ΑρχικήΠοδόσφαιρο«Είναι σημαντικό να υπάρχουν τα σωστά άτομα μέσα σε μια ομάδα»

«Είναι σημαντικό να υπάρχουν τα σωστά άτομα μέσα σε μια ομάδα»

«Την πρώτη σεζόν που ήρθα στον ΠΑΟΚ δεν υπήρχε ενθουσιασμός, αλλά τεράστια πίεση» ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου απαντώντας στις ερωτήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ είπε μεταξύ άλλων πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τα σωστά άτομα μέσα σε μια ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Στην ερώτηση: Τι προτιμά; Τον ενθουσιασμό που είχε όταν πρωτοήρθε ή την πίεση τώρα που επέστρεψε με τις προσδοκίες να είναι πολύ υψηλές, ο κόουτς απάντησε:

«Την πρώτη σεζόν που ήρθα στον ΠΑΟΚ δεν υπήρχε ενθουσιασμός, αλλά τεράστια πίεση. Τώρα ίσως είμαι πιο ενθουσιασμένος που γύρισα σε ένα μέρος που γνώρισα μεγάλη επιτυχία και είχα τις καλύτερες μέρες της ζωής μου.

Οπότε ο ενθουσιασμός είναι ο ίδιος. Σχετικά με την πίεση…κοιτάξτε υπάρχουν πολλά πράγματα πέρα από την πίεση. Από μια άποψη μ’ αρέσει η πίεση. Από την άλλη, έχω την εμπειρία για να διαχειριστώ αυτή την πίεση. Μπορώ να σας πω πως πολλές φορές προτιμώ να κλείνω τον κύκλο γύρω μου και να μην αφήνω τους εξωτερικούς παράγοντες να με επηρεάσουν, ώστε να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σ’ αυτό που έχω να κάνω.

Έχω αυτοπεποίθηση και αμέριστη συμπαράσταση από το επιτελείο μου, τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μου, ώστε να περάσω το μήνυμα της ομαδικότητας, το μήνυμα στη δική τους δουλεία, αυτοπεποίθηση στους εαυτούς τους. Πρέπει να στηρίζουμε την αποφασιστικότητα μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Είναι σημαντικό να υπάρχουν τα σωστά άτομα μέσα στην ομάδα. Με αυτούς μπορώ να πω πως μπορούμε να διαχειριστούμε την πίεση και να την αφήσουμε πίσω μας. Μπορείτε να πείτε πως είναι μια μεγάλη ευθύνη, καθώς όλοι περιμένουν κάτι από εμάς, από αυτούς που ήρθαν τώρα, από μένα, το επιτελείο μου, να είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε πολύ γρήγορα μία ομάδα που θα κερδίσει το πρωτάθλημα».

Ως συνέχεια της προηγούμενης ερώτησης για τον ενθουσιασμό και την πίεση, ο Λουτσέσκου συμπλήρωσε:

«Να είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε πολύ γρήγορα μία ομάδα που θα κερδίσει το πρωτάθλημα. Την ίδια στιγμή είναι ο στόχος μας. Δεν μπορώ καν να σκεφτώ την προοπτική του να μην καταφέρουμε να κερδίσουμε. Έχω κι έχουμε όλοι τεράστιο κίνητρο. Και οι παίκτες έχουν τεράστιο κίνητρο. Σ’ αυτό το κομμάτι με βοηθούν και οι παίκτες, με τους οποίους δουλέψαμε μαζί στην προηγούμενη θητεία μου εδώ. Νιώθουν μεγάλη χαρά για όσα πετύχαμε και θέλουν αυτή η χαρά να επιστρέψει, οπότε πιέζουν κι όλους τους υπόλοιπους στο γκρουπ».

Δείτε επίσης: Το περίπτερο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco στην 85η ΔΕΘ κρύβει… εκπλήξεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ