Από τον Ολυμπιακό…στον ΠΑΣ Γιάννινα (vids)

Πέρασε 1.5 χρόνος από τότε που βρέθηκε κόσμος στο γήπεδο της Τούμπας για να δει ματς ελληνικού πρωταθλήματος…

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας, το οποίο θα ανοίξει τις θύρες του για τον κόσμο σε αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από 1.5 χρόνο! Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από σήμερα (9/9) και πλέον ο κόσμος θα μπορέσει να παρακολουθήσει από κοντά αναμέτρηση της Super League.

Για να βρούμε την προηγούμενη αναμέτρηση με την παρουσία του κόσμου στην Τούμπα σε ματς ελληνικού πρωταθλήματος, πρέπει να ανατρέξουμε στις 23 Φεβρουαρίου 2020, μια αναμέτρηση αξέχαστη για πολλούς λόγους. Ο ΠΑΟΚ στις 23/2/20 υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα με πλούσιο παρασκήνιο. Εκείνη την μέρα οι φίλοι του ΠΑΟΚ ετοίμασαν για πρώτη φορά κορεό για να…καλωσορίσουν τους «ερυθρόλευκους» στην Τούμπα, αλλά και για να περάσουν συγκεκριμένα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Η ατμόσφαιρα του γηπέδου θύμιζε «πολεμική» και ήταν άλλη μία εντυπωσιακή οπαδική στιγμή των φίλων του ΠΑΟΚ. Να υπενθυμίσουμε πως η Ελληνική αστυνομία είχε επιδείξει επιλεκτική ευαισθησία τα ξημερώματα εκείνου του αγώνα, καθώς εισέβαλε στο σύνδεσμο της Τούμπας για να κατασχέσει πανό, που είχε δημιουργηθεί για την αναμέτρηση.

Για την ιστορία ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 0-1 από τον Ολυμπιακό, μετά από αυτογκόλ του Δημήτρη Γιαννούλη στο 49ο λεπτό του αγώνα, σε μια αναμέτρηση χωρίς πολλές φάσεις.

Δείτε τα highlights:

Μπορείτε παρακάτω να πάρετε μια γεύση από το παρασκήνιο της αναμέτρησης:

Η παρακάμερα της αναμέτρησης: